Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krscanski terorista. Ja kod njih budala.😋
U pravu si-vikao je "Hvaljen Isus" a dok je bjezao iz dzepa mu ispadale biblije!Onda je, po uzoru na druge vjerske teroriste , zavikao "Ko je ovdje krscanin neka istupi.Slobodan je."Zatim je ubio muslimane i ostale
Da je musliman bio bi terorista hahah ovako je samo ubica
Gledaj mu ovih siskica haman ko u Loyda u onom filmu Glup i Glupnji . Ma faci mu mozes skontat da nema sve na broju. Sreca pa nije terorista.
Mali zuca iz laktasa 🏃🏿🏃🏿
pljujuti zoka iz prijedora kad sam vidio sliku prije citanja pomislio sam zoka napravio neku pizdariju
Onda taj Zoka bas izgleda retardirano
Ja kad sam vidio sliku pomislio umro lepi mića.
Vidi se na faci da je neki poamerikanceni srbin
Cuj foto klix.ba To vi bili na licu mjesta?
Terorista je onaj koji ubija za neku ideologiju. Ovaj ako je ubijao zbog neke ideologije onda jeste terorista, ma da mi se više čini kao prosječna američka pukotina. Vidiš da je juče iz škole izašao, vjeroovatno odrastao uz Call of Duty ili ga je ostavila cura, pa je jadan otišao da iskali svoj bijes na nedužnim ljudima. Ništa drugo nego p*čka.
Sad sam vidio da ima 29 godina. Nije dakle juče izašao iz škole, već je samo obična pukotina.
Nije ba terorista... A da se zove Jusuf , eh to je druga priča.
Da se zove Jusuf i da vice tekbir, Allahuegber, ovo vam je za Sam kjafiri onda jest druga prica,A da se zove Jusuf, ude, pokoka i ode-onda je ista prica!Cappisci?
cuj foto klix.ba hahahahahahaha
da nije slucajno terorista
kjafirska posla !