Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vako ce i bakir semira efendica skinut jer se nije obratio prvo centralu
Sto? Sto istinu covjek je rekao!? Kod vas demokratija samo na papiru ko i kod Rusa..Pokazali ste koliko ste jaki i Ameri I Rusi i EU..Vi ste samo na jeziku jaki i ni u cemu vise Boga mi..Ova corona je pokazala ko je kakav i koliko 💪 jak..Slabi ste Boga mi..
Svi smo uz tebe 😄
Nek vas isprscu ovi sto su na tv face prskali :D
Sutra se vec snima blockbuster... glavana uloga stiven signal 🤕
Nakon što je pristao u luku, naređeno mu je da uvede karantin, a posadi je zabranjen izlazak na kopno. Na nosaču mornari spavaju jedan do drugog. Kapetan je svjesno žrtvovao karijeru da bi spasio 4000 mornara i pilota. Znao je šta ga čeka.
@redevil Kako bi se naš Bake katapultirao al sam sa broda, ostavio bi ga Bake u brzini i na sred okeana i ostavio sve vojnike, mahno reko pušte ga rođaci ko vas ebe ode ja
Pussy
svi su oni na brodu brojke ko i mi ...svidjelo se to nekome ili ne ..ljudi smo samo za one koji nas vole
ZAMISLITE KAKO JE TEK U KINI - PO KINEZIMA ONI SU SVE EFIKASNO RIJESILI -STO KAZU SUVISE DOBRO DA BI BILO ISTINITO. Vjerovatan Kineski scenario- vojske sve blokirala i njih 50.000-100.000 najgori bolesnika pokupila u blindirane kamione i sve pobila i ubacila u krematorije a onda dezinficirala Wuhan...malo se koji bolesnik spasio
Lik je reagovao kao da ima ulogu u ¨Očajnim kućanicama¨ a ne u ¨Top Gun-u¨.