Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100.000 tona DEMOKRATIJE!
hahah !
i onda neko se nadje kaze amerika slaba puca po savovima,., a gdje je arapski nosac aviona, neke africke zemlje,., jbgaa ovi naprave nosac aviona arapi i slicni sedlo za magarca
Spremaju se oni kao i Rusi pa kad pukne ima da pukne planeta popola
Osjecam se sigurnije od samog sebe
Umjesto 5000 imat će 4500 članova posade. To nije smanjenje za 30%
smanjenje troskova ..tupko :)))))...neide na mazut vec na nuklearnu energiju koja je skoro dzabna dok se neistrose reaktori...skupo je skladistenje potrosenih sipki kad se reaktor ugasi ali to su dosad rjesavali tako sto sipke bace u okean :)
Sve lafo promovišu mir i stavljaju embargo na zemlje koje ulažu u svoje oružane snage i markiraju ih kao teroriste, a oni troše sva moguća sredstva na jačanje svojih.
Dosta je sličan bošnjačkom nosaču aviona, "BIH USS Alija Izetbegović", s tim da ovaj američki nosač aviona nema sobu za kljanjanje i profesionalnog kuhara za pravljenje bureka...
United States Supercarrier ti znači ovo USS
BHS Tvrtko 1
sve se nema a suh hljeb se eurokremom maže
Ovaj kada krene bacati nuklearke po Atlantiku ili Sredozemlju ima da svijet ode u helać!!
Cuj nosac aviona mijenja svemirski brod. To nidje na svijetu nema...
Ocekujem vise slika... -_-