Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis ti sta ti je zivot. Postanes predsjednik USA i kazu odmah da si silovatelj. Ozenis najljepsu Slovenku, imas milione da platis prelijepe prostitutke iz Dubaija, Pariza, prelijepe italijanke ili spanjolke....ali ne.Tuze te zbog silovanja. I onda dodje ovaj gabor na sud a sudija oplace od smijeha. I pita li ko sta Trampa ....ma sta da ga pitaju , pa u ovu nebi stavio ni Zisko car :)
I mene je silovao neka prebaci milion.
Demokrati i njihove podvale... 🤣🤣
Molim da mi usitnite novčanicu od 27 dolara. - Gospođice, ne postoje novčanice od 27 dolara. - Jao, pa ja sam onda silovana!
Molim da mi usitnite novčanicu od 27 dolara. - Gospođice, ne postoje novčanice od 27 dolara. - Jao, pa ja sam onda silovana!
Šta si radila sa njim u svlačionici?
A eto ti jadna nisi mogla pozvati u pomoć ljude i obezbjedjenje iz tog trznog centra, punog ljudi......more marš bre........
Pa ovu niko ni pijan nebih pogledao a kamoli Tram koji je mogao platiti svaku dobru ribu, hehehe, koja ludara...
Ajmo sad svi optuzivat covjeka da nas je silovao, skontale zene brz nacin za zaradu, a racunaju da moze proci jer zna se sta vecina misli o Trumpu, e ne moze, djaba ti, da si barem riba pa hajd ali ovako nemas nikakve argumente u svoju korist.
Knjiga se zove "Za sta nam trebaju muskarci" - pametnom dovoljno
Baš će on milijarder za takvim gaborom. Što ne mogu supe na viljušku.
Nije te silovo da mu nisi htjela dat i nebi
Krampu samo krampaj tu elitu lopova al bojim se da si i ti isti sad čemo te vidit Sa I Iranom ako napadneš znas šta se nalazi iza leđa to češ Bit ako napadneš irančane
I sad se tek sjetila....
Dokle je pola
ispala joj ispod koljena pa Kramp htjeo joj pomoč da je podigne ,all gospoja laže kad On ima Love da Spanne na takvu vješticu ružniju od njene metle
Ne zna se vise ko koga. Zasto ne optuzi neka mehu s jalije za silovanje? Bhaaa
Kakvo jebanje takvo i sjecanje. Sjetila se ti poslije 20 god da te neko sprašio.