Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast doktorice i nek vas sva sreca svijeta prati!
Predivno
Respekt!
Da si zdrava i ziva zajedno sa svojim djetetom, nije majka ko rodi vec je majka ko odgoji. Svaka cast za jedno od najhumanijih dijela.
kada je bog spustio na zemlju ljude neki od bozih stvorenja su rekli pa zar i oni da je upropastavaju,vjerovatno su i prije nas neka bica bili na zemlji ali on je rekao ja znam naj bolje po ovim komentarima vidim da smo mi naj blize bogu
Koji bolesnik i psihopata na ovu priču može davati negativne komentare??????
JOS JEDAN DOKAZ DA BI BIO DOKTOR MORAS PRIJE SVEGA BITI I COVJEK.ALI IMA I NJIH SVAKAKVIH.
zar opet moram plakat
❤svaka čast❤
Bar nešto pozitivno u ovom crnom svijetu. Ima još dobrih duša i ako jako malo. Svaka čast i ja sam dvoje usvojio. Imam i svijih troje, al treba djeci pomoći ko god može , jer ona se nisu na svijet molila.
Bog te nagradio Liz sa onim sta zelis,svaka ti cast!
Tuzna prica sa sretnim krajem, neka ih obadvije sreca prati !
Naklon do poda. Svaka čast, djevojčica je ipak rođena pod sretnom zvijezdom.
Oni itekako ne znaju šta su izgubili, a tebi doktorice svaka čast.
Kao muslimana, uvijek me mučilo kako po našoj vjeri ovi ljudi idu u džehenem bez obzira na sve ako nisu priznali Allaha i Muhameda a.s. kao istinu.
@NigdjeNaSvijetu Što se tiče kršćana i židova, Uzvišeni o Njima kaže: ”One koji su vjerovali, pa i one koji su bili jevreji, kršćani i sabijci – one koji su u Allaha i u onaj svijet vjerovali i dobra djela činili – doista čeka nagrada od Gospodara njihova; ničega se oni neće bojati i ni za čim neće tugovati! ” (Bekare, 62.)
@gradimirl ;) šališ se ili onako proizvoljišeš iz dosade! ;)
Najljepši osjećaj u životu je kad ono od srca pomognes nekom u životu čovjek koji pomaže druge usrecuje i sebe i sve oko sebe.
Najljepši osjećaj u životu je kad ono od srca pomognes nekom u životu čovjek koji pomaže druge usrecuje i sebe i sve oko sebe.