Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General Amir Ali Hadžizadeh, koji vodi iranski svemirski program, rekao je za poluzvaničnu agenciju Tasnim da cilj "Operacije mučenika Sulejmanija", kako je nazvana osvetnička kampanja, nije bio da se neko ubije već da "udari u neprijateljsku vojnu mašinu".
List "Kajan" naveo je da su iranske rakete oštetile "američko dostojanstvo", dok dnevni list "Džavan" smatra da je to prvo priznanje američkog neuspeha u istoriji. Reformistički dnevnik "Aftab jazd" na naslovnoj strani je oblavio da "iranski šamar tera Trampa da se povuče i proglasi mir", dok je "Arman meli" noć napada nazvao "Mračnom noći za Amerikance".
Sta su bolesni licjemeri, udju ti u kucu i nece da izadju i ako im kazes da kw vrijeme da idu. Nasilnici
E onda cete biti agresori i legitimni vojni cilj.
Bosnjaci su ka i muslimani Bliskog istoga upali u zamku sektaskih obracuna izmedju sunita i siiita pa se moze izvuci i zakljucak da Bosnjaci nemaju nacionalni vec samo vjerski identitet. Jos je George Bush ,nakon napada 9/11 rekao , da ce muslimane okrenuti jedne protiv drugih i to traje vec 20 godina.
Bošnjak Kralj Tvrtko znači bio musliman? Dosadno se plitki
Kad se rusi povuku sa krima i ameri ce iz iraka...
@ikmkim onda po tvom, USA prvi usli u Irak 2003, ajd nek onda napusti ipak USA irak.....a nece, posto si mangup bez mozga i to teski