Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodikova mater na aparatima...
Orban klasična kurvica, pare bi od EU a u krevet bi sa Rusima. Alo momak ko te plaća taj ce i da te kara. K nozi jado , isto vrijedi i za ove nase nazovimo političare.
To se deaava kada druga stran gubi povjerenje u SAD
Mađar ,Bugar ,Rumun ,Grk ,Čeh i mnoge članice EU su uz Rusiju ,samo čekaju momenat da pokažu na čijoj su strani .Ameriku nervira Orban jer blokira EU pomoć Ukrajini i sav teret odbrane EU od Putina je pao na SAD .
Mađari su mmf izbacili ko paščad kad su dugove vratili a ona naša nesreća trlja ruke i cereka se
Mogo bi i Orban na CRNU LISTU, to bi mu bila katastrofa jer banke sa njim nebi smjele poslovat jer bi i one dosle na tu listu a to ja onda propst za banke.
Jesi li ti u njemackoj.jesi li.pozdravi enesa
Nek vide sa srbijom sta bude kad glumis silu Anglosasima. Dovest ce oni rusku pudlicu u red, i ne samo njega 😁, tu nema sumnje....
Kako ti u svemu vidis Srbiju bilo koja da je vjest ...
Orban je neokomunista kao i Milanović. A zaboravlja šta su Rusi prijateljski uradili maðarima. Jbga
E bas boli dupe amerikance sto se Orban razbjesnio.Ttrba ih izbaciti iz EU svskako..
Željka Cvijanović prdnula preko govneta