Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako imaju vakcinu pošteno bi bilo da je svima dzaba danu.
@Bijeli96327541 nek ti da vakcinu koja je još na kliničkom istraživanju i nek ti se desi neuspojava zbog nege prestojeće bolesti il šta ti već znam pa da umreš
"DANUT "ce hahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba imati muda pa ubrizgati kinesku vakcinu u tijelo, Bolje cekati onu njemacku dok ljudi ne naprave :)
Vakcina postoji,samo se cijene utvrdjuju.U pitanhu su hilhade milijardi,a Izraelcani trljaju ruke
Mozda bi bilo dobro da niste represijom krili bolest na samom pocetku. Kostali se cijelu planetu a posljedice ce se osjetiti jos godima. Djubrad.
Nije stopa izljecivosti 90% ambasadore vec oporavka jer lijek ne postoji, bar se tako tvrdi..
Sad je utrka ko ce prije izbaciti vakcinu i uzeti lovu... Bit ce svakakvog smeca u tim vakcinama samo pozuri rokaj daj lovu...
Godine ce proci prije nego sto ja svjesno kupim nesto kinesko, moj Ping Pong. Ni lampice za jelku od vas.
prvo ti posalje virus, pa ti nudi pomoc (koja ne funkcionise), pa ti sjebe ekonomiju pa te poklopi ekonomski i onda ga zoves sefom.
Ti fazoni sa sismisima su vam insfurali. Ovo je globalna sila, drevna civilizacija i lider u brojnim naucnim istrazivanjima i tehnoloskim izumima. A vi lajte odavdje. Kad smo sta drugo mi znali?!
...bem i vas i vase mokre pijace, udavili se na sismisu.
I ne zaboravite da je o wuhanu 400 pisao amerikanac prije 40 godina a ne kinezi, kao i da zapad za razliku od kine nije ništa učinio da zaštiti građane , u stvari predlažu puštanje corone da odradi svoje zbog ekonomkih razloga (Johnson, Trump itd.)Pametnom dosta. Ovo je samo moje razmišljanje. Možda nisam u pravu
Kinezi se sa ovim bore od 30.12.2019 i počeli su ISPITIVATI vakcinu, a ameri za 10-15 dana naprave "brzi" test za 5 minuta ??? Osim toga kako je "prikladno" za zapad da se riješe balasta koji posebno njih opterećuje a to su stariji radno nesposobni za koje odvajaju penzije i zdravstvo te hronični pacijenti koji opterećuju bolovanjima ,lijekovima i bolničkim uslugama. Tako da pošteđena ostaje samo zdrava radna snaga.
Vase je to maslo
Je li jos sta "dodao" dva put dodaje xD
ne daj balijama nikakav lijek. Daće njima Torabi i Sebija šiptarka iz Tuza na Skadru,zagrebačka i istanbulska ratna liječnica.
prde mahmut nemere se dahnut
Nek je prvo testira na sebi.