Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se postaje ambasador npr. Japana? Odlično zanimanje. Mandat ne radiš doslovno NISTA. Nije da druge "državne diplomate" nešto rade ali ambasador u Japanu, Kataru itd...bez premca.
I kad ameri za druge kazu da su teroristi a u stvari oni najveci, samo jednom bombom pobili 70 hiljada stanovnika civila!!
Je li se bar izvinio Japanu za Hiošimu i Nagasaki, jer su Titovi partizani bili protiv fašista Njemačke, Italije, Turske, Bugarske i Japana i podržali su američke atomske udare na Japan.Ako se nije izvinuo, opet nema veze, jer su u Bih harale handžar divizije ustaše i četnici, koji su bili na strani fašista i bili njihovi kolaboracionisti, što znači da su bili na strani svih spomenutih pa tako i Japana...
Sad će neki pametnjaković rijeć"Vid Japance,slave poraz,kao Srbi".....
Amerikanci najveći zlotvori ikad u ljudskoj historiji
a Boga mi .. šta su tražili i dobili su ... njihova zvjerstva po Kini se ne pamte u istoriji homonoida