Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je jasenovac u kojem je po misljenju srba ubijeno preko 100 000 hahahahahahahaha
važno je da su oni naplatili odštetu od njemacke
Svaka čast Amazon.com
A vi svi na klixu sto ste kofol ANTIFAŠISTI vi nemate pojma sta zastupate kao ci znate sta je bilo učili u komunističkim školama na srbskohrvatsom jeziku PA BUDALE jedino pod hitlerom kao ustaša si mogao reci da si MUSLIMAN prije toga u kraljevini nisi i poslje toga u Jugoslaviji nisi smijeo reci da si musliman nego si bio neopredijeljen i sad pljujete po hitleru i kažete ZIDOVI su upravu oni koji nas pobiše po bliskom istoku
Fasizam-antifasizam i cionizam-anticionizam su dva odvojena pojma. Fasisti u Njemackoj nisu volili zidove, a pogotovo cioniste, al to ne znaci da su svi fasisti automatski anti-cionisti, sam Izrael je FASISTICKA drzava sto znaci da fasizam i cionizam nisu neophodno na suprotnim stranama. I da neko ko je po ubjedjenju antifasista mora automatski biti pro-cionista. Ja licno mrzim i cioniste i fasiste podjednako, cak sta vise smatram da su manje vise isti.
Cifuti su broj jedan lobij za cenzuru... i sada zeli na metaforicki nacin radit ono sto je Hitler... zapaliti knjige
sloboda govora.. to ti je tako.. makar bio i najveca budala.. al ima pravo reci sta misli
Samo za one NEŠKOLOVANE 53% USTAŠA su bili muslimani i ja kao musliman se ponosim na to sto mi je dedo bio a partizani su bili cetnici koji su kokarde za petokrake zamjenili,tako da za one koji neznaju istoriju za nas muslimane je hitler bio dobar čovjek i ustaše braća tu si jedino mogao reci da si musliman
samo za one NORMALNE , mi Bosnjaci se sramotimo i smrdljiv ustasa i svih koji su bili u njima ... a i budala poput tebe koji velicaju takve zlocince
Haj ne kenjaj i NE LAZI. Daj nam izvor te maloumne LAZI o 53%. Bolesni umovi i LAZOVI izmisljaju brojke i sire lazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
@dug.Pa nije lośr da su jezik za zube a nemislili da su najveći i veliku Germaniju da stvore..A interesantno da imamo i danas dan neki koji su mnogo slični nekadaśnjem hitleru.ali neko nikad doći pameti.
Pa i jest izmišljeno sve ZIDOVI govna izmislili
Največi kupci Srbi,ćeka se i knjiga amazona o srebrenici bosni..👌..
U Holokaustu je ubijeno 11 miliona civila. Od toga 6 miliona Židova, a ostalih 5 miliona su bili Romi, Slaveni, hendikepirani, homoseksualci, komunisti, poduzetnici i svako ko se usprotivio nacističkom režimu.
Zaboravio si najvazniju stavku poslije zidova, Ruske ratne zarobljenike. Njih je u gasnim komorama i koncentracionim logorima pobijeno vise nego roma, hendikepiranih, komunista i svih ostalih skupa zajedno i to jedno 5 puta.
i sada se, poslje 70 godina pere mozak svima od strane jevrejskih lobija za pranje mozga
Jok isli sami hitler im ponudio besplatan odmor 5 zvjezdica, all inclusive.
gas free ?
Imali negdje knjiga o 6 miliona Jevreja koji su ubijeni ?. Sigurno je da su neki ubijeni ali ubijeno je i 20 miliona NIjemaca i još više Rusa, a i Srba je u partizanima bilo najmanje toliko ! Koliko bi njih tek poginulo da su bili sa Nijemcima ili RUsima !
Ubijeno i je i najmanje 1,6 miliona Srba u jasenovačkom logoru. Imal više tih imena. Ako je tvrdite vršena temeljita istraga pogroma jevreja, da li je vršena istraga otkud se pojavi tig 6 milona u Palestini a do drugog svtskog ih bilo 20 000 ko i svugdje po svijetu ??
"Sigurno je da su neki ubijeni " kako mozes to da kazes ? njemci i rusi nisu fabricki i masovno ubijeni.........oni su poginuli ratujuci..imali su mogucnost da se brane..........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a kritike za holokaust u palestini
NaTraguSlobode@ toga nece biti... i istina ce se kriti sve dok Jevreji imaju najjaci lobi u svijetu!
@charapa il dok ih poplave ne odnese