Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagra i jedni i drugi , gdje god da su prave probleme, bjela rasa ce nestati ako se ne probude
Radim s njima u istoj firmi, ista ciganija. Glume vjernike a sve neki narkići
Zatvorena granica za ulaz ali za izlaz pustaju bradere za EU.I onda ti isti kod nas glume mutane da ne znaju sta je granica.
kakve prijateljske turističke zemlje ...
Na svu žalost i tamo ima jedna Srbija
Pa zar nisu to vasa braca po vjeri, miroljubivi i jadni sto ih Evropa mrzi bez razloga?
jesu nam braća po vjeri ali mi nismo krivoslavni klocevi koji nekog uzdizu u nebesa i opravdavaju i velicaju samo zato sto su pripadnici iste religije. nismo srpski pajseri pa da nam je drago rusko ili grcko gowno, samo zato sto dijelimo slicnu religijsku platformu. jel jasno sad?
Ja vidim glisere
Rivalstvo alzira i maroka je nesto najbizarnije sto postoji buduci da su doslovno identicni kozojebi koji se u eu bave kriminalom samo sto- na zalost- na njih nitko ne puca kad ulaze u eu.
Problemi s njima od Alžira do Belgije. Kad ćemo shvatiti da nas pogrešno uče da nam je bliži musliman iz Malezije nego Hrvat sa Ilidže.
ne postoji hrvat s ilidze (doduse mozda se pise tako kao sejdo)
Na stranu sve, ne zna se koji su gori od njih alzirci il’ marokanci
Ne dalje od tespiha
Ja šuplje priče svercovali drogu, eto je tačno i ovi ih pohvatali
Dobrosusjedski odnosi... nekako mi ovo poznato zvuči...