Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebali te migranti. Nemaš pojma da bagra uništava sve na svom putu ka Evropi.
@Loki4 ja sam protiv ulaska imigranata u BiH,ali ti imigranti jos nisu nigdje pocinili genocid ni u svojim zemljama!
@Loki4 Unistava i u Evropi kad stigne na destinaciju, samo kriminal, socijalu i ciganiju stvaraju. Izvinjavam se pravim ciganima.
Sto je onda otisla u austriju,zasto nije otisla u pakistan.
Alma misliš na tuđim mukama graditi svoju popularnost. Potrudi se da otvorite granicu pa ih uzmite bar pola iz USK. Ne lažite na policiju,jer migranti se tuku,i kolju svaki dan, i poznato je odavno da oni ne bježe od rata, nego od zakona u matičnoj zemlji.
Almice predloži austrijancima da oni prime u Austriju sve ove što im Hr policija ne dozvoljava ilegalni ulazak u Hr, i naravno počni tražiti drugi posao.
Nisam nacionalista ni rasista ali sve vise shvatam desnicare. Nijemci, Austrijanci, Svedjani, Svicarci i dr nisu gradili svoje drzavu da bi po njoj setkali Rumuni, Bugari, Bosanci, Afganistanci, Sirijci... Druze imas svoju drzavu, potrudi se, ako nisi dovoljno dobar zivi kao 90% ostalog stanovnistva u njoj, ako si sposoban bit ces dio elite.
Da, otvorite granice Austrije i niko ih nece pogledati
Ma mrs.. Vodi ih kući j te migranti.. Što ne mogu licemjera evropskih i ovih lažnih liberala
Hebo ti oni sve...
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Udri UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ne znam sta da kazem osim da ovi ljudi unistavaju svako mjesto gdje se nasele. Slusam jednoga migranta na portalu USK, kaze da je pokusao 27 puta proci kroz HR i svaki put ga HR policija uhvatila, i kaze da nece odustati. Pa ja ne znam vise koji je nacin sa takvim ljudima raditi. Na kraju krajeva niko ga ne nagoni da krsi zakon i ulazi u HR. Podrska HR policiji.
Alma da li znaš da od 24 uhićenika koji su učestvovali u pljačci i uništavanju grada STUTTGARTA ,12 njih dolazi iz BiH, Somalije,Iraka, Irana i Afganistana. Zašto ne držiš stranu snagama reda nego uništenoj vojsci Isila?
Vodi ih svojoj kuci. Lako je pametovati iz Beca. Hodaju preko granice bez dokumenata. Sta trebaju? Docekati ih cvijecem.
I migranti su ljudi. Njihov tretman se regulise zakonski a tu ne stoji -izivljavanje na njima,
Bravo Alma..pokazi kako Bosanska majka odgaja djecu na svom primjeru..Bravo i svak ti cast.
Alma, kćeri.... Ako ti ih je toliko žao, brate nagovori EU da ih primi, kotariši nas belaja !! Nemojte sa naših leđa biti humanitarci. Najlakše je tuđim qurtzem žare mlatiti !!
@SilenceDoogood Pa primila ih je EU na milione, i dalje prima, ali su uzas za zajednicu, unistavaju sve i paraziti teski.
@gooUser1584206134 eto ne znamo mi kakvi su oni ! 😃
Koliko vidim gđa Zadić, niti je austrijska niti bosanska niti hrvatska predstavnica. Ona je predstavnica Soroša i globalista, koji hoće da unište Europu, kolijevku civilizacije.