Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vazno je da se prave wc solje od zlata. Koga briga za te nesretnike u Gazi.
Nisu samo ovih dana nisko pali, na zalost.
ljudi budite objektivni onaj pederski hamas koristi skole i naseljena mjesta da puca na izraelce ovi uzvrete pobiju civile i onda jadikuju po medijima ... poznati scenario iz bosne ... pa jeste vidjeli instalirali raketno postrojenje isperd obdanista ??? koji Qurac ... ovde svi jebu palstince i hamas i izraelci ... ehh jesu ovi moderni ratovi prljavi ...
Nema ljepse vjere od Islama. Svetije knjige od Kur'ana. Cistije guzice a prljavijeg obraza od muslimana.
Pa to je zato što imamo takvu "Ulemu" poput Vas. Šta mene briga za Arapski svijet? Šta smo mi ovdje uradili? Najlakše je prstom uprijeti i tražiti tuđu krivicu. U Iraku se proglašava Hilafet a ovdje se u Džamijama diskutuje o nošenju šorca ispod koljena u mesdžidima. Al neka neka. Doće to sve na svoje In Ša Alllah!