Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam pobornik Irana, al brate, pa nije US od Boga poslan da oni odlučuju svaku stvar
treba priznati da nato-om rukovode izuzetno pametni ljudi. nevjerojatno je kako uvijek nađu neke budale da odrađuju posao za njih. u jugi su im za to služili nacionalisti, a u libiji i siriji tzv. borci za islam. rezultat njihovog djelovanja - ekonomski uništeni prostori nemoćni da pariraju zapadnoj ekonomskoj mašineriji i štoviše ovisni o njoj. još fascinantnije je kako su dijelu muslimanskog svijeta usadili mržnju prema drugim muslimanima. mislim na mržnju dijela sunita prema šiitima. 'odličan' recept za stavljanje sirije i irana pod svoju kontrolu, a pri tome neće imati nikakvih vlastitih žrtava. tako je to kad budale prodadoše zemlju, pa sad moramo stenjati u neimaštini.
U potpunosti se slažem sa tobom i još postave na vlast neke lopove kao što su Dodik, Bakir i Čović. Koji su "uprljali ruke" da bi mogli njima upravljati.
... divide et impera ...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na ovim izborima kandidovalo se preko 700 osoba te je po ustavnom rjesenju I.R.IRAN, za koje je glasalo preko 98% iranaca 1979., odobreno njih osam koji imaju uslov da budu kandidati za pred. izbore. Naravno svako od njih ima neke svoje opcije rejsavanja problema kako u Iranu tako i vani. Niko nije bas odusevljen arogantnim ponasanjem vlasti SAD-a u zadnjih skoro 34 godine od pobjede revolucije, raznim sankcijama na trgovinu, lijekove, neophodne aparate za zdravstvo, finansijske tokove, blokadu preko 150 milijardi $ u bankama SAD, izazivanje osmogod. rata, podršci teror. grupama koje su vršile atentate na visoke državnike i naučnike nuklearne tehn. itd. Naravno svaka vlast ima svoje greške pa tako i iranska, zbog kojih narod s pravom izražava svoje nezadovoljstvo. Ali jedno je sigurno, da SAD je zadnja koja može dovesti u pitanje ispravnost izbora u Iranu zbog svega navedenog. Treba napomenuti da od pobjed. rev. ovo su 33. izbori na različitim nivoima,u kojima narod direktno bira.
I ja bih rado ocjenio da su svi posljeratni izbori u BiH bespravni manipulirani nedemokratski , zasto zato sto sve tri nacionalne frakcije u BiH koriste strah kao veoma efikasno oruzje , sve price o ugrozenosti (svi normalni ljudi u ovoj drzavi su ugrozeni i po mome misljenju u BiH postoje samo dvie vrste gradana nacionalisti i ljudi) se koriste da bi narod drzali u strahu od onih "drugih" U BiH vlada nacionalisticki rezim , i taj rezim redovno sije strah i mrznju u medu gradanima . Stoga sam misljenja da su svi evrposki i svjetski politicari duzni (ako posjeduju imalo morala) BiH proglasiti diktaturom i prekinuti sve diplomatske odnose sa tim diktatorima al ko mene sta pita
al im je odbrusio.... missim, nek se amerikanci prilagodjavaju.
Da mu je malo duža brada bio bi isti onaj čarobnjak iz Harry Potter-a....
Ho is this guy:D
A zipa mu face... :D
Tako je majstore, šta oni misle !?
puna podrška iranu i njihovom narodu. nadam se da iran neće pasti pod čizmu imperijalizma kao što se to dogodilo nama i libiji. neka im je allah na pomoći.
Tako i treba !!! Pošaljite ih sve do đavola !!!
Pogrijesio si Ajatolah oni su vec davno dusu djavolu prodali.A normalno da ne priznaju izbore jer nece pobjediti onaj ko oni misle da treba.
vidi saudovih lizoguzaca sto se javljaju , hebo vas kralj saud u dupe , zivio nam iran jedina zemlja gdje nema americkih govana
Nema ni u Sjevernoj Koreji Amerikanaca pa to ne znači da su na Istini.Nek u Iranu nema Amerikanaca ali to ih ne čini muslimanima.Oni su mušrici koji obožavaju Aliju r.a, imame,ajatušejtane...