Subsaharska Afrika i južna Azija
0
Alarmantna glad u čak 26 zemalja
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta Sulejman Tihic kaze na alermantnu glad u 26 zemalja? Pa nista, osim da ce politika SDA i u 2012 i u 2013 pa cak i u 2014 biti politika dogovora, dijaloga i kompromisa sve u cilju relaksacije odnosa, ali uvijek na stetu Bosnjaka a u korist Srba i Hrvata. Da je Tihic pobijedio u oktobru 2010 to bi bila pobijeda jedne realne i umjerene politike. Tihic je dvije trecine odnosno tri petine ukupnih poslanickih mjesta u Parlamentu FBiH nudio HDZ-u. Morate priznate da mu razlomci iz matematike iz 5og osnovne idu dobro iako je pravnik a na fakultetu prava nema matematike.Tihic je i za TV Novi Sad 1992 u nekom navodnom logoru rekao da se jedan narod ne moze porobiti taman da je i jedna petina a ne jedna trecina, aludirajuci da Bosnjaci zele porobiti Srbe. I tada su se pominjale trecine i petine od razlomaka kod Tihog. Tihi je kooperativan politicar, kaze Joe Biden, nakon sto je u Prudu 2008 krenuo u politicku demontazu Bosne i Hercegovine. Ovakav politcar se rodi jednom u 100 godina - Tihi :)
Jadni ljudi. Umjesto da proizvodimo hranu za sve, zlajoglu zaje,bava narod. Mi zbog niske cijene rada moremo pola njih da hranimo.