Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako fino govori o svojoj zeni. Neobicno za jednog talibana... ili mi mozda imamo krivu sliku i malo znamo o tim ljudima!!??
jeste Kur'an dista smiruje... kad mislis da je neka religija zla onda prvo procitaj njihov zakon i knjigu pa onda osudjuj
mir sa vama
uhhh velika kušnja brate moj,neka ti Allah dž.š olakša i podari mir i sabur, Bog dao Bog uzeo, bit ce tebi to nadoknadjeno siguran sam u to i to mnogostruko,
bitno je biti BOŠNJAK
Koliko ces mi platiti?
a koliko su ti srbi platili da se izjasnis kao bosanac.
izgleda da je teroristicki napad samo kad pukne bomba a kad ovi kjafiri nesto rade sto je 10 puta gore od bombe onda nista,ubistvo treceg stepena.
Allahati, zbog sviju nas, nauci vise jednom definiciju teroristickog akta.
naucio sam,ako je pocinitelj musliman to je terorizam,ako nije onda nesto tamo ubistvo ili cak i blaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za one koji ne znaju, čitajte i vi nekad KUR'AN, vjerujte da nenormalno čovjeku olakšava sve u životu!
Ja kao ateist potvrdjujem ovo. Potpuno sam shvatio da je religija glupost tek kada sam poceo citati "svete knjige" i to mi je stvarno olaksalo zivot. I ja svima uvijek savjetujem da procitaju te knjige, a ne da slusaju pristrasne interpretacije i odmah ce vidjeti o cemu je rijec.
Slovo Q nije uvrsteno u abecedu bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika. Cuj u Quranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
svaka cast, ljudina samo takva