Žele nanositi ekonomsku štetu
0
Al-Qaida prijeti novim napadima na SAD
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
amerika je najveći neprijatelji muslimana bilo gdje u svijetu...ako su bili tako dobri onda su mogli tu državu pomoći već prvih mjeseci \'92g a ne gledati nas kako nas ustašše i četnnici ko.lju i ub.ijaju a onda kad smo smogli snage i uzvratili udarac, kad su gradovi pod srpkom okupacijom počeli padati kao kula od karata rekli su stop, hadjmo sad u Dejeton...ma.mi.cu im j.e.b.e.m cionističku
sramota je da bosanski islamci brane teroriste muslimane a usa i zapadna hriscanska evropa im dali drzavu.. sram vas bilo islamci bosnjaci..
cilj je okriviti muslimane za terorizam da bi im se sudilo po kratkom postupku, protjerati ih, pobiti, unistiti da bi se ostali rasirili na ovoj tijesnoj planeti Zemlji...nema nikakve al Qaide, to je obicna izmisljotonja
kako ovi nasi radikalni muslimani brane ove medjunarodne!!!
svi smo mi ovce ble! zivjela tajna svjetska elita. valja imat klikera i sve ovo smislit.
Ne dajte da vas zavaraju! Al-Qaida je samo vizuelna prezentacija terorističke organizacije koju su ustanovili Amerika i CIA u svrhu još dubljeg zavaravanja civilizacije! Ne dajte se prevariti!
zaista trebas biti jako glup pa da jos uvijek vjerujes da je Al-Qaida srusila WTC ;)