Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis kako ste vi muslimani pogana nacija
Ja sam Srbin i volio bih da sam musliman nego ova moja crkva vjerujte da vise vjerujem islamu nego pravoslavlju
@talibanaskar da Bog da se tebi četnnici doselili u kuću ( osim ako ni si i sam četnnik) pa vidi ko bi ti se bolje ophodio prema tvojoj ženi, sestri, majci i kćerci, talibani ili četnnici !? krmak ba.lijan.derski !
Opet jedna od zidovsko-americkih bombi koja treba da poljulja zelju za odbranom islama u svijetu...treba izgraditi osjecaj da se muslimani stide sto su muslimani i da se odreknu svega cemu ih uci islam...i to ce onda biti dobri muslimani.... Ako se suprostave imperijalistickim ciljevima, postace sljedbenici vjere mrznje i rata, tj. postace teroristi.
svi ovi što podržavaju talibane-dabogda vam se u kuću doselili pa bih volio da vidim kako su divni i slatki ti vaši talibančići!!!!
Nista care, ti svojoj djeci svaki dan pustaj taj crtic po nekoliko puta, i obavezno navece pred spavanje :-))))
ovo je sve djelo americke obavjestajne slzbe.. zar oni jos misle da smo mi ovce pa nam u bosni plasiraju ovakve price.. hahha vi ste ,ameriko i izrael naj veći teoristi, i jedini na planeti... mame li vam se vašeee
Noman Benotman, bivši pobornik džihada i analizator za Quilliam, izjavio je da Al-Qaida isprobava nove metode da bi učinila terorizam uzbudljivim za mlade ljude i djecu. Kakav terorizam Nomane ??? Vi i Izrael ste jedini teroristi na Zemlji !!! Maj.k.u vam pr.c.im
Baš kad pomisliš da te više ništa ne može iznenaditi ..