Glad se širi na istoku Afrike
0
Al-Qaida hranom i pićem kupuje naklonost Somalijaca
Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sad je i ovo djelo terorizma??? Ako jeste, A l l a h a molim da vas sto vise terorisemo, da pomazemo svoju bracu sirom svijeta i ako je ovo djelo terorizma A l l a h a molim da me ucini od terorista!! Amin ya Rabb!!!
pa fino, neka dijele, tako i treba
http://www.youtube.com/watch?v=kmBnvajSfWU
OVO JE ISTINA O ALQAIDI PRENESITE OVO ISTINU DOKUMENTOVANU GOVORI ALEX JONES NOVINAR ISTRAZIVAC SVI SMO MI MALI LJUDI U ZABLUDI,JER NEZNAMO ISTINU.SIRO OVO DA OSVJESTIS MALOG COVJEKA.KRIZA U SVJETU JE LAZ VELIKA,CILJ JESAMO PATNJA ROBOVA,NAS MALIH LJUDI.MI SMO SAMO ROBLJE BILDERBERGOVE KLIKE. Ihttp://www.youtube.com/watch?v=pTuTXufMJEk&feature=related
pa zar to isto ne radi amerika i sl. kapitalisti? isto sranje drugo pakovanje
Uzyebali se magarci, bice kise.... Ovdje i prijetnje pale, gdje je administrator?
Ovakvo stanje je posljedica zapadne politike prema Somaliji.Kada su vidili da pobjeđuju oni koji žele šerijat,prvo su dozvolili Etiopiji da ih napadne,pa Afričkoj uniji,Keniji,a bombarduju ih i amerikanci.U svakom građanskom ra.tu zapad je protiv strane koja želi islamski zakon,makar za njega bilo 99% stanovništva.Izgovor uvijek isti,veza sa el kaidom.
Poslije ce im Alqaida privezati prsluk sa eksplozivom i tako naplatiti taj obrok.
pi.zdo hinjava vlaško-šokadijska puno si se digao protiv muslimana i bosnjaka...pazi da jedno jutro uopste i ne osvanes ziv ,ti i tvoji najblizi..ovo shvati kao ozbiljnu prijetnju...pozelit ces da nisi rodjen...tvoji dani su odbrojani kompleksas napaceni..
Al K***c moj
došlo je vrijeme da se naređuje zlo a odvraća od dobra
Cinična razmažena imperijalistička zapadnjačka bagra - koji šljam od \'ljudi\', F U J!
http://vod.journeyman.tv/store?p=4211
Prestanite kenjat\'!
afrika polako ali sigurno postaje kršćanski kontinent !
Ovaj naslov bi bio drugaciji da neko drugi dijeli hranu Somalijcima.
šta je čudno u tome što im pomažu? može li išta na ovom svijetu biti iskreno , da se ne traži ništa za uzvrat? :O