Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve srbe koji BiH ne dozivljavaju kao svoju drzavu istjerati u Srbiju i podignut ogradu kao izmedzu dvije Koreje:)
a sta nasa akademija radi? osim sto piju \"kahve\", \"merhamete\", zderu cevape za koje misle da su najbolje jelo na svijetu i povlace se po budjacima sa prljavim arapcinama? pljujemo po dodiku jer nam je krivo sto mu nemamo ravnog a kamoli boljeg. on je svetski politicar za razliku od naseg slinajdzica i pihica, i to svi uvidjaju.
Ovo radi srbijanska Akademija u saradnji sa izraelskim cionistima.......
... kao sto rekoh: 1) Butmir ce oznaciti pocetak stvaranja europske palestine, 2) Carl Bildt i Radovan Karadjic vode 1:0, drugo poluvrijeme istice, 3) Slinajdjic i Tihic organizuju prebacivanje svog kapitala i porodica izvan BIH.
OPET SE RAZGROKTALA IZMETSLAMSKA BALIJSKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, ISKENJAM IM SE NA TABUT TERORISTICKOG HALAhovog POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE JAHAO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME IM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO!
Sve tačno rečeno.
Ko ih sisa, eto amera, eto njih, nek se medjusobno handre kad su ih doveli. Medjutim, znaju oni da su nase bosnje manje-vise bo. Ne znaju oni to, nemaju srce junacko, ta da su imali, ne bi ih ni turci tako lako zarobili u tudjina. To su nasi bivsi Srbi slabog karaktera.A ovi im prate svaki korak, ma sta ce oni, mogu samo da zavijaju na mjesec. Puste ih da se malo sigraju.
Kad su se to pojavili isti na ovim prostorima, ko ih je doveo...pa, nije Tito, a nije ni Kralj Aleksandar. Od kad dodjose ameri i alija, dodjose i ovi...namnozi se bagre da ih sami Tito, da sad vaskrsne, ne bi pocistio. Sve sa partizanima.
gledam ove komentare i stvarno je zalosno kolko ovi iz RS pokusavaj siriti neku mrznju pravi fasisti i darti seljaci i beograd ih se stidi ovo ovde sve su komentari iz RS jel beograd je kultura i nisu ovakvi a isti ti iz RS kolko ovde provode vrjeme sireci mrznu nek se malo oko sebe okrenu nek pogledaju da su im djeca imala u prosloj godini 3 000 000 izostanaka iz skole i sta ocekivati od takvoga naroda kome oni mogu biti uzor i sta mogu pametno reci .....
Dolazim sa vojskom koja voli smrt više nego što ti voliš život...
Ooooo Turci - JE.B.AĆEMO VAS!!!! Byk Baco PYCI/I JA
Zna li ovaj Liberman da ćifuti ne mogu biti birani u BiH?
Ovo je rezultat propagandne mašinerije Milorada Dodika, Tadića i ostalih... Samo im uspješnosti u podmuklosti! Za razliku od navedenih onaj klempo Tihić, seljačić Šepić, Hare lafčina, papak Ahmetović Sadik i ostali ini kurtoni ne rade ništa!!!!
Mi smo još devedesetih napravili baze na Balkanu nešto kasnite s informacijama, a neka jevreja kad smo ih krili od Nacista što bi ih sad bili nisu nam problem, to su uglavnom miroljubivi ljudi cija djeca ponekad odu pucat na Palestince čisto rekreativno. Pogledajte malo film Miris Dunja sve ce vam biti jasno. Hočete da podjelite Bosnu i nama ostavite dio u kojem bi opet vi da pravite mini Yugoslaviu? Nešto slično brčko distriktu, a? Na svaki napad u kojem je ugrozena nasha cast imetak i zhivot odgovorit cemo istim sredstvima;) naravno ako su šerijatski opravdana. TenkijUUuuu 84 degman
dal su dodik i liberman braca od tetke?