Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Like ako si dosao da vidis samo cice, i ako te zaboli kara za proteste.
jel ovo iko *ebe il šta?
Koje kucke...
(.)Y(.)
srculence, valjda znaš priču o lisici i kiselom grožđu? dobro što ovi balkanski međedi pišu takve komentare, njima je žena inače samo seksualni objekt, a kad seks prođe, služi za pravljenje pita i šamaranje. ali ako jedna žena tako piše - onda stvarno mora biti da ima neki žešći poremećaj. da sam muški špvinista, rekao bih da si vjerovatno ružna, debela, stara i grbava, pa zavidiš ovim curama. ali nisam. samo mislim da bi ih morala podržati - ako ne, obrati se, dušo belma, u neko savjetovalište za ovisnike o glavnim igračima \"macho power game\"
Drage moje PUTERICE,znaju li Vam majke STA RADITE. hocete da se PREHLADITE NA VRATA.Ipak puno pozdrava HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
ovaj lik navalio nogu,halo bolan pa zena je to..,,al dobro treba mu progledat kroz prste,ipak je policajac
sigurno ih je putin marsno kad su mu gologuze plesale i cekale da postanu intimne sa njim pa sad mu govore idi do đavola :PP
šta bi joj ja uradio da sam pandur ... ova je dobro i prošla ....
Glupace, zivite svoj zivot, jadne vi ako vas drugi moraju gledat u takvim izdanjima da bi bile sretne, jadnice
jest bilo dobro ovim izbacivacima ahahahha
Ma ukrajinke su bolje 10 puta od ovih nasih šošonki... I trebaju se pokrivat
jesu dobre ove ukrajinke
Nisam slovenac, ali njihova politička elita je tako odlučila kako radom tako i zakonima. Kao da se nisu slovenci zgrozili (mislim na narod) kad je ona prisvojila novac koji su BiH radnici skupili za obitelj poginulog kolege. Ako im ostane isti sistem, samim tim i politička elita, nikad se neće vidjeti novac od Ljubljanske banke.
dajte jos slika
kad bih znao da će biti više ovakvih protesta i ja bih otišao u uniformisane policajce, do tada peivodim samo u civilu :-)
Sto je simpatican ovaj cajac na fotki:))