Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je uspješan sportista ili biznismen, bio bi rodom iz Sandžaka :)
i Bosnjak
Hahahahhhaaha u plivanju Na suhom mozda
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BRACO BALKANCI ! MIRSAD NiJE NiTi MUSLiMAN NiTi SRBiN NiTi SANDZAKLiJA NEGO SAMO OBiCNO MAGARE, IDIOT KAO SVi EXTREMiSTi ! MiR !
@ejman kakve ti veze imas s Bogom, ti si ljudski otpad, to tvoj odnos prema ljudskim bicima pokazuje, a Bog takve ne voli.
Eleonora U pravu si ti to se srbin maskiro u bosnjaka muslimana a zna se da bosnjaci ovo nikad ne bi uradili.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ko se imalo razumije u istoriju zna da se ime Bosnjackog naroda prvi put spominje u Sandzaku odakle poticu pravi i orginalni Bosnjaci, svidjalo se to nekome ili ne. Mi smo Bosnjacka matica svim Bosnjacima u svijetu pa tako i u Bosni..
Srb neki
rijesenje=rjesenje ;)
Nedavno je bila akcija u BiH ,uhapseno je petnestak terorista.Zasto mi Bosnjsci sa obje strane Drine lazemo sami sebe???Devedeset devet posto Bosnjaka nisu niti podrzavaju terorizam,ali zasto bjezimo od istine?Jos od akcije SFORa u teroristickom kampu Pogorelica ili kako se to vec zove svjet nas je stavio na crnu listu,kao i tadasnjeg ministra Bakira Alispahica.Mi Bosnjaci smo zrtve genocida u agresiji na BiH,ali to nam nedaje za pravo da zatvaramo oci pred zlom u nasem dvoristu.I ove gluposti jeli Sandjaklija ili Bosanac zaboravite jer nepiju vode.Seselj je Srbin zar je bitno sa koje strane Drine kad je zlocinac i terorista.
Ovaj Omerovic samo je obicni placenik. Kao sto i svi u siriju idu ZA PARE a suplja o ummetu i dzihadu je - suplja. To nije nista novo, vehabije su samo sljedbenici tzv. haridzija. ista akida.. Na ovom dunjaluku svaka rupa nadje zakrpu. Uopce ne iskljucujem mogucnost da je pri masovnom prelasku dobrih bosnjana - bogumila na islam tu se provukao i pokoji srbin (poznati kao turski uvlakaci) ... ovi bosnjani sto su prihvatili vahabizam, njihovi su potomci. Moralo negdje odushit jebiga, jednako su duhovni i jedni i drugi.
tako je,rece drug tito...smrt sijama
Pa po ovim kretenima sa klixa i Poslanik sallAllahu alejhi ve sellem je ekstremista i luđak .. Bliži se dan konačnog suda ,in šaa Allah . Molim Allaha da uništi kafire i njihove koalicije koji se bore protiv Islama i muslimana ,koji skrnave čast muslimanki i ubijaju djecu muslimana ! ALLAHUME AMIN !
Nisam muslimanka ali koliko znam, Islam je protiv ubijanje, za toleranciju, a ti drzis govor kao da ti je stalo do extreme i IDiL-a... Ponovo procitaj Ku'ran.
eleonora Islam je protiv ubijanja,a sta je u pitanju sa samoodbranom?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
STO SE TICE ODLASKA NA TUDZA RATISTA,,ILI DR DRZAVE,,MISLIM NAGLUPLJE JE NESTO TUZITI POJEDINCE,,,DRZAVA TO MORA ZNATI JEL ONA STOJI IZA TOGA,,,NIJE NJI TAMO STOTINJAK PA DA KAZES ET PROSVRCALI SE KO IGLE,,,
tudza=tuđa nji=njih molim lijepo;-)
Gospon Karim----slobodan pad mi je u krvi,,,cjenim ljude koje se vole skolovano da izjasne..ali nista nije bolji covjek od onog prosjaka za mene,,pozic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e jebi ga, mirsad iz srbije. a šta je sa bratskom zajednicom bošnjaka sandžaka.
gdje im je onaj, kako ga zovu, porca je li? e on je glavni tamo u becu. on svima kroji kapu. koliko su dvolicni ovi bradonjasi vidi se po tome sto pricaju protiv krscana, evrope, njemacke, austrije.... a uzimaju od tih zemalja lovu po hiljadu osnova, od socijale pa nadalje.
i radjaju copor djece. pa valja to nahraniti. ima socijala,penzija i djeciji dodatak
Porcha je najvece zlo. Taj licemjer za titinog vremena se sa svojim ocem vukao po tekijama ne bi li hajrovo kakve napojnice. A poslije kad se susreo sa vahabitima nepogresivo namirisao lovu i pricao protiv ljudi koji su s njim djelili sve!!!! To je takva familija ... pare su im br. 1
JES JES MUJO POLOVICA JE OSNIVAC OVE GRUPE
Mirsade vrati pare od socijale !!!!
Die serbische terorist Abu Tejmar
Srbin, ko ce drugi
Cuj Mirsad-Srbin! Masalah!