Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi,nešto ne vidim Kolinde...da i ona nije u grupi "hrvatica"?Gluho bilo,buhaha
je li ovo ona"hrvatska gospoda" sto na zurkama slusaju Mocarta i Rosinija?
nego što ovi seljaci ogadiše Downtown, gledma slike i ne vjerujem u šta se pretvori
Ja bih najvise volio kada bi se svaki dan ovakve vijesti pisale, o hapsenju kriminalaca. Eh jos da su u Bosni pohvatali kakve kriminalce i strpali ih u zatvor, da makar malo ociste ulice od ovog ološa što krade od postenog naroda. Steta sto nam je drzava ko k*rac.
Covic na aparatima.
kurafe prave samo da im je dzabaluka i rinaka ustima
pa to je ta nacija hrvati romi..jedan dio roma su pravi hrvati..dok jedan dio hrvata su katolicki srbi..ali to je bolji dio hrvata da se razumijemo..
Ne seri krme
Zli ljudi, koliko god ste se ponadali.....uhićena je banda od 50 ciganki s hrvatskim putovnicama, koje smo im kao europska nacija velikodušno dali ne bi li ih integrirali u društvo. U HR ima 17 tisuća Roma, od čega gotovo polovica islamske vjeroispovijesti, poput ovih koje su uhićene u Španjolskoj.
Intelektualac prvo da znaš da ne postoji islamska vjeroispovjest. Drugo svi se oni križaju. Treće ovo je dokaz koliki su kriminalci Krvati.
...to je samo dokaz koliko si ti pacijent.......psihijatrije........
Zli ljudi, koliko god ste se ponadali.....uhićena je banda od 50 ciganki s hrvatskim putovnicama, koje smo ime kao europska nacija velikodušno dali ne bi li ih integrirali u društvo. U HR ima 17 tisuća Roma, od čega gotovo polovica islamske vjeroispovijesti, poput ovih koje su uhićene u Španjolskoj.
Sta drugo nego romi i romkinje !
hrvatski državljani.
Krme ne lazi i ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje su oni gdje smo mi
Uz zid i vod dovet i gotova prica. Dobra stara vremena.
Možda su iz Duvna, Gruda il' Lištice?!
Hrvatski državljani. Tradicija.
..naturalizirani bosančerosi..
Romi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)