Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kancer nase planete- ljudska rasa
ne postoji 'ljudska rasa'
Pohlepa se uvukla u sve pore društva pa i u pohlepno fotografisanje radi pokušaja fasciniranja nekoga, ustvari da se izazove zadivljena zavist. Patološki poremećaj Zemljana!
Nestače otoci radi klimatskih promjena pa neka nestanu kad ovakvi debili žive.Treba ih cunami pomesti.
Selfie - društveno prihvatljivi psihološki poremećaj.
pravda za kafice i strosmajerovu, predlazem da blokiraju plazu
sta se desava sa ljudima toliko su postali okrutni i bezosjecajni
I onda kad ajkula nekog raspolovi u sred mora opet zrtva covjek.
Zamisli kako bi bilo dobro kad bi nasi politicari (vladajuci) na isti nacin reagovali na promjenu sredine....ja mislim da bi raja samo pravila" selfie ", al' uzelo bi to puno vremena,puno je "govana".Ajkulica mi je stvarno zao..
Sad da sam ja neka ajkula stalno bih fatao ljude i vodio ih u dubinu na jedan 'selfie'
Jesu vise naporni sa selfijima Boze sacuvaj msm nema tu nista lose al koja je poenta ionako ste svi ruzni necete ni 3 lajka imat
Seljacine iz D republike tj dzibercine.
I cude se kad ih kakav Cunami pomete... Et ti ... :/
Sta reci a ne poreci... Inasn=GOVNO !
sve vise mrzim selfije
a zamisli da je ajkula odvukla ovoga jednog za selfije dole odmah bi se digli da istrijebe ajkule jer su opasne za ljude. Odavno sam rekao nema većih i opasnijih životinja od ljudi.
Zato svako malo čuješ neka vrsta izumrla, ostale pred istrebljenjem.. Ljudi jedni druge istrebljuju, a nije da druge vrste pustimo da žive