Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21 vijek, demokratija, ljudska prava. U ovom vremenu siromasne ljude nazivaju primitivnim Samim tim cinom tu etiketu lijepe na sebe. Ko su bogati danas kod nas i na sto su spremni da bi stekli vece bogastvo?
Muslimani su najmoralniji i najtolerantniji narod na zemlji. Bas zbog toga se rade propagande od strane Amerike i Izraela u smislu ISIL-a i slicno. Cionisti takodjer znaju ishod na dunjaluku pa rade sve sto je u njihovoj moci da pobijede Islam, no Allah je s nama. Es selamu alejkum! (Mir s vama)
Nemoj tako te navedene drzave iz svojih aviona bacaju prehrambene paketice po NJIHOVIM DRZAVAMA kako bi ih prehranili a oni zbog dobronamjernih paketica postali agresivni. Ove dobronamjerne cike sto bacaju paketice iz aviona i fino tretiraju te ljude u NJIHOVOJ VLASTITOJ DRZAVI i izvan zaista nemaju nikakve veze sa novonastalom situacijom.
Evo sad znamo sto je Trump doved, da on k;o fol sprovede sve ove promjene. One men show, ali za budale koje vjeruju da se on sam nesto pita.
Kad pojedine drzave dozive ekonomski krah jedino rjesenje koje su sposobne iznaci a i najlakse su fasizam i guraj buraniju u nove ratove .Tada se nema vremena za pitanja ko je kriv za stanje...zabave narod da spasava vlastiu guicu boreci se za prezivljavanje....na kraju je uvjek kriv narod -pristalice takve ideologije.
doce oni ne sekiraj se. moglo bi opet bi 11/9
Aa jest im Strumpf udario na budzet...
još malo pa če zabraniti svim muslimanima uameriku ali ito nije tako loše jer veči dio muslimana tamo se udalji odvijere i postane nevijernik. Muslimanima nije džaiz živjet medzu nevijernicima i kivovijernicima i gdije se Ezan nećuje. Mi muslimani netrebamo protjerivat kršćane i nevijernike jer če oni polahko medzunama primit Islam ai njihova dijeca. Islam sam osvaja srca insana al se trebamo branit kad nap napadnu kuče domove i džamije. eheto
Svaka cast Donaldu, konacno da neko dohaka islamskim barbarima
Amerika konacno ima osvjestenog predsjednika
@bosman345 jeste ali ato bi rizikovao koji je bombas a koji je normalan, zabranis svima i mirna Bosna
Ovo je slika sa Aerodroma Trebinje! Putujte sa Air France sa međunarodnog aerodroma Trebinje u sve srpske zemlje po najpovoljnijim cijenama* Letovi za Knin, Pristinu, Sarajevo, Karlovac, Karlobag i Viroviticu su obustavljeni. A uskoro ce doci do prekida letova i za Novi Sad.
"Ona nije pružila imena, nacionalnost ili druge detalje o putnicima." Šta će pružiti kad je schupack Trump sve fino objasnio.
trump prosiruje odluku i na fbih. 250 hiljada vehabija zivi u fbih, sto je preko 15% bosnjackog stanovnistva.
ovdje se raja voza wiz airom