Ubijena 24 turska vojnika
0
Ahmet Davutoglu otkazao posjetu Beogradu
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po kom kriteriju su ti Turci braca a Kurdi nisu?
Ja sam Dušanka Majkić i ja imam pantljičaru zato što volim da jedem krmetinu.
Na Kosovo baciti nuklearnu i mirna i Bosna i Srbija i ceo svet
Bitno je da su braca 500 godina vladali ovim prostorom i da su vama preko Drine usadili kompleks a vasim babama jos ponesto i necete se osloboditi toga dok je svijeta i vijeka...
i vi ste prdnuli u šišu........... ni od vas turaka nema nista. to će biti drugi pakistan. tu ljudski zivot nevredi ništa.
Odmah poslati NATO da bombarduje Tursku i zavede DEMONOKRATIJU....
pa da vam dere bulju njegov red došo
pa koji će nam k.u.r.a.c. taj majmunoglavi izmet-islamski terorist.
@za EU Priča tipa: Ko na koga sada više liči, ne vodi nikuda. To što neki ne prihvataju da smo različiti, ali i da imamo zajedničkog i zajedničkih interesa, imaju problem sami sa sobom.
@zaEU Koji to mi i od kakvog fundamentalizma!? Priča je to za neupućene i neuke. Dobro znaju ovi sa Zapada u čemu je problem. Problem je što se sve gleda kroz vizir ksenofobije, šovinizma. Sve ovo producira kod ljudi strah, nesihurnost, beznađe, a strani kapital bježi sa takvog podrućoja. Posljedice su poznate - bjeda, siromaštvo i dekadenca svake vrste.
Primarno u članku je stavljanje na 1 stranu, to je problem. BiH nije na strani Palestine ako su bh. Muslimani, jer su Srbi na strani Izraela. Hrvati ne simpatiziraju ni jedne ni druge. Nećemo mi ići nigdje, nego se vi malo pročistite od fundamentalizma, sličniji ste Arapima nego vama samima iz 80-tih
oko cega se vi prepirete. racku me zalibo i za turke i za kurde i njih je bolio racku dok smo se mi rokali. nama ni iz djepa ni u djep.
Ovo mi lici da i Tursku kao i Pakistan uvlace u rat...
Treba priznati pravo Kurdima na samostalnost ,kao sto je to Turska priznala albancima na Kosovu..30 miliona Kurda a nemaju svoju drzavu..
Populacija turske je 75 miliona a ne 60 , i nakon amerike u NATO-u, turska ima najvecu vojsku ! RESPEKT
nije jevrejska nego latinska izreka:: Divide et impera!
@jasno ko dan u pravu si 100% a vec sada je jsano ko ce biti novi svijetski lideri.. KINA I TURSKA !!!