Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Završiće ko naš Šepić
Sve je ovo igra, Erdoganov igrac... nesto se sprema i u Turskoj
Tolipasni je,tamam Erdi do šlica.Moze “opasno” da ga ugrozi😂😂😂
tolopasni, jel
Davutoglu je kao jedan od prvi saradnika Erdoana ( predsjednik vlade, ministar inostranih poslova )dolazio dosta puta u Sarajevo, grlio Bakira I., a Bakir I. grlio njega a vidi sad on protiv onoga brke tiranina'' a tiranin ( mislim ovaj drugi ) protiv svoga naroda. E tiranine, tiranine dokle(n) ćeš ti nas ''handriti''?.
Ma ovo je sve za mazanje očiju zapadu
Americki igrac
Dobice podrsku gulenovske tv aljazeera
Kakav senzacionalistički naslov....
Dobar potez, evo nove koalicije.
Davutoglu je vazda bio ljigavi supcic koji se druzi sa jos ljigavijim amerom bukvicem.Oni su gulenovci.Sprcace njih Erdo,on je king.Ovo je pacov maleni