Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@geronimo da malo dopunim jarana @denzela, cifut je svaki jevrej koji ne placa dziziju ! sad samo nemoj pitati sta je dzizija ...
ajde šiije ne presseravajte se više...ima 2 godine pričate o nekakvim ratovima
cifut je izvedenica od turske rijeci cuhut, a ova, opet, od arapske rijeci jahud tj prevedeno na bosanski jevrej/zidov...kod nas se je udomacila za oznacavanje jevreja cionista.
zelim pitati ako neko zna da mi prevede sta znaci cifut hvala puno
Mahmud Ahmedinedžad i Bilal Bosnić to je prava stvar.
niko nesmije dadira moje irance
Kuul, znači da će se boriti i protiv ove naše vlasti? Napokon da i nama neko pomogne da počnemo živjeti.
izgleda da su pod stavku \"ZLO\" uvrsteni i sunitski civili iz Sirije ... uvijek kada Ahmadinedzad objavi VERBALNI rat cionistima i Zapadu, u stvarnosti na.hebu suniti ! Koincidencija ?!
Koliko mozemo svi biti zgrozeni ovim masakrima u Siriji treba nagovjestiti i redovno pisati da su svi masakri u Siriji pocinjeni OD izraelskih placenika, profesionalnih srpskih ub.ica , mislite li da nema pola srba s laznim papirima medju pobunjenicima za masakre, ZASTO se genocidna tvorevina i izrael TAKO lijepo MEDUSOBNO slazu ?! Cionisti nemaju NISTA ZA JEVREJIMA KO STO I SRBI NEMAJU NISA SA HRISCANSTVOM ! I GENOCIDASI SRBI I CIONISTI SU PORIJEKLOM RUSI PA.GANI, ISTA ROBA SAMO DRUGO PAKOVANJE ! CIONIZAM JE IZMISLIO RUS PAGAN HERTZL KOJI NEMA NISTA SA PRAVIM JEVREJIMA ! Cionizam je AP.OKALIPTICKA SEKTA I CILJ IM JE DOMINACIJA TERITORIJE OD AFGNISTANA DO EGIPTA i KAD STIGNU TOM CILJU BICE AP.OKALIPSA SA JAHACIMA APO.LKALIPSE ! I SRBIMA CE.TNICIMA KO I OSTALIM APOKALIPSTICNIM SEKTAMA \"MRTVACKA LOBANJA \" IM JE SIMBOL i MASONSKIM SOT.ONSKIM LOZAMA ! Ovo NISU NEBULOZE VEC PUKA REALNOST ! Vehabije su takodje SOTONSKA CRNA LOZA CIONISTA !
istjerajmo zlo iz zena utjerajmo im dobro
PRVI !!! :p