Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Husaga, de ti vidi da nas Austrija opet okupira!
A jarane, naci ce se opet neki partizani ko i tad a i sa svabama 42. da nas ko eto odbrane od nekoga i spase...uz one svoje vesele pjesme ko eto da nama bude drago sto su nas ko spasili... 😄
@gooUsereshse Dobar koment ali samo jedna pogreska...mi smo se 100 godina borili da ne bi bili okupirani.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ahmede Husagicu vrati se u Bosnu nama povecaj plate na 1700 KM.
@IQIQIQ u nas ovakvi mogu eventulano u Bingu raditi
@IQIQIQ Neka, sami cemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Esterreich Esterreich mein schenes Esterreich mein einziges Heimatland Rot, rot weiss rot bis zum tod......
@zmajcekSaUne estrih za podove?
Husaga, de olaksaj ovom narodu papirologiju da tamo dodje. Ako nas ti ne izvuces nece niko.
a mi glasujemo za komsica, samo da ne bi bio čović...
Nerealno od 1400 na 1700 moj jarane
Svaka cast Ahmede. Samo naprijed! Austrija je 100 godina ispred BiH. Najrazvijenija, najuredjenija i najsigurnija zemlja u EU, definitivno.
A nista izmjens izbornog zakona, ocuvanje Dejtona, stvaranje RBiH, dvije skole pod jednim krovom itd? Glup vam program, mislim halo... Okolina vam je vaznija od nacionalnog interesa? Staromodni ste...
Bosnjaci pravi Arijevci,a srbi turci mongoli
i socijala za nas Bošnjake
Lako je Ahmedu kad ima Bakira koji je prosle godine otvorio 100 000 radnih mjesta za Bosnjake u Austriji i Njemackoj, a ove godine ce mozda otvoriti i 200 000 radnih mjesta za Bosnjake u tim drzavama.
Ahmed vise lici na germane od Austrijanaca.
Austrija je prnula kad je dala svoju valutu sad uzimate jeftinu radnu snagu sa Balkana tako mozete zivijeti.
I onda se cude sto se nsrod iseljava iz BiH. Najniza plata 1700 eura na kouu se nece placati porez.
ljevicarske nebuloze.. 1700 qjuraca
Naš ustav se još uvijek nije updateovao nego se drži austrijskog ustava, ali iz HItlerovog vakta kada se NISI mogao ni kadnidovati na izborima, jer nisi ustavna kategorija (kao što kod nas predsjedavajući države mogu biti SAMO Bošnjaci, Srbi i Hrvati dok su ostali "krivi" jer su ih majke kad su se rodili upisivali kao Ostale (šta god to značilo).Kad je neko naš uspješan u EU, svima kez na ustima,a kad trebamo SVIMA dati u našoj BiH ista prava, onda to "nije po ustavu"!
@Tukelje Za ovoga (i naredne) koji pucaju minuse: Ja lično NIKOME ko se protivi sprovođenju presude "Sejdić-Finci" ne bih dao da pređu granicu i uđu u bilo koju EU zemlju - lično! Pa ostanite u svojoj prčiji i j...e se sa svojim konstitutivnim i diskriminišućim ustavnim principima, jer samo kod Hitlera, Muslonija i u poslijeratnoj BiH čovjek NEMA ista prava jer je očito rođen kao "pogrešan", a ne kao konstitutivan!
ja volim krmke