Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnje na pameti mi je bilo da idealiziram Evropu ili opcenito Zapad. Govorim samo da Hugo Chavez, koji je sebe proglasio Marxistom nikako ne smije imati bilateralne odnose s vjerskom drzavom, pa bio to Iran, Vatikan ili Izreal. OK, Iran i Venecuela se bore protiv imperijalizma ali se bore na totalno razlicitim poljima. Iran Islamom a Venecuela ljevicarskim metodama i gradnjom socijalno pravedne drzave. Na kraju krajeva pretpostavljam da ste vas dvojica \"bosanski\" muslimani. Ako je tako onda nikako ne smijete Iran braniti jer je ona šiitska drzava. Oni su idolopoklonici, vjeruju u posrednika izmedju Boga i covjeka u vidu Gurua ili slicno a to je jedan od najvecih grijehova koji suniitski musliman moze pociniti.... Nemojte braniti truhlu drzavu gdje se djecaku prelazi preko ruke s kamionom kada ukrade hljeb. A zar nije njihova duznost da tog malca nahrane???? Fuj gadi mi se Iran i serijatski zakon KOJI ONI PRAKTICIRAJU jer nije pravi serijat.....
hajd ti malce u iran pa vidi sa je vjerska drzava,oni bar imaju kulture dok zapad pedofiliju,krstaske ratove koji dokazuju islamofobiju.sjeti se samo sta je hriscanska evropa radila vise od sto zadnjih godina u evropi.zato oni nemogu moralizovat iran i muslimane,tri genocida u evropi,holokost,i dva genocida nad muslimanima u bosni i hercegovini.
To Chavez,dobro im rece,hehehe!
Pun si fasisoidnih predrasuda i nemas pojma o zivotu.
Iako sam veliki postovao Hugo Chaveza ovaj potez mu nikako ne treba. Jacanje bilateralnih odnosa s vjerskom drzavom i gotovo prijateljski odnos s vodjom takve drzave je los potez za jednog marxistu. Umjesto da jaca odnose s Bolivijom, Brazilom i ostalim drzavama koji su naglo pocrvenile od 2000te godine on se okrenuo dalekom Iranu. Loshe Hugo, loooshe!!!!