Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jak im napredak sa restrikcijama struje i razlicitim sankcijama...evo, kod nas ima djece viska, neka ih ovi nasi koji podrzavaju ovakve likove posalju da ih on othrani, skoluje, i ostalo kad su vec toliko odusevljeni ovim zaostalim likom ccc
Mamude idioteee.
Sta cekas? Da nije vizu za zapad? Hajde i ti kod njega pa mu se pridruzi u novi talasu tehnološkog napretka i razvoja iranske nacije. Sto si ovdje dosao od Bosne praviti Iran?
Predsjednik Islamske Republike Iran je saopćio da su glavni zagovornici sankcija protiv Irana neprijatelji nacije, dok je Teheran sposoban obezbijediti svoje potrebe. Mahmud Ahmedinežad je, nakon otvaranja dva kompleksa petrohemijske industrije u gradu Asaluje, na jugu Irana, nazivajući nove antiiranske sankcije nepromišljenim, naglasio da su zaostale zemlje zagovornice sankcija Iranu koje se nalaze pod kontrolom izraelskog režima. Islamska Republika Iran ne pozdravlja sankcije, ali poručuje zemljama koje se protive razvoju Irana da ne mogu zaustaviti novi talas tehnološkog napretka i razvoja iranske nacije, dodao je Ahmedinežad. Neprijatelji nezavisnih vlada ne mogu novim sankcijama spriječiti ubrzani razvoj Irana koji namjerava reformisati svjetski poredak, zaključio je iranski predsjednik.
ZIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA...