Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ba ne srise ocat @@cvijeticanin ti sjedi 1 @fasdfsd ;) svi smo uz tebe a sto se clanka tice ... izraelcima se pune gleda kroz prste zbog tog sto im se desilo... (ratni zlocini... izgradnja na palestinskoj zemlji... i sl.)
Ahmo, Care!
Kad komunjare nemaju pravih argumenata, onda se zadovoljavaju sa tim da covjeka omalovazavaju po boji koze, po visini cela, a tu i tamo se nadje diplomiranih psihologa i psihijatara koji stancaju dijagnoze kao na pokretnoj traci. Jadni ste i bijedni.
JE LI OVO NEKI RUDAR NA SLICI I IDE NA NEKU KOMEMORACIJJU TE SE OVAKO \"SVECANO\" OBUKAO... INTELIGENTAN COVJEK, VIDI MU SE PO CELU..VISOKO JE MOZDA I CENTIMETAR I PO...
pa dobit cete i vi sta ste zasluzili u sljedecem ratu ako Bog da. Kako se vrijeme na ovoj planeti brzo mijenja, ja nikad nebi bio siguran da sam na srpskom mjestu.
...pa dobili ste sta ste zasluzili...jos bi da vam platimo
i nama se desilo isto kao i jevrejima u II SR, samo u manjem broju..ali eto za nas se i zaboravilo. Nemamo ni muzeja, udruzenja i niko ne odplaccuje ostetu. njemacka da danas placa jevrejima ostetu i to u velilkoj cifri.. mi muslimani, pa ko nas j..be...
Pravi dokaz da je covijek postao od majmuna taj ahmednedzad.U biti on i Hitler mogu pod istu ruku, zatucana vjerska budala.Dalje ruke od sekularne Bosne gdje ce i Srbi i Hrvati i Bosnjaci imati mjesto za sebe i moliti se ili se ne moliti kome hoce ili nece.
Ahmede i Nedzade.Volim vas !!!
Ma zaboli me briga sto neko priznaje ili ne priznaje neki genocid. Kakve ja koristi od toga imam sto ce meni cet*nik koji je zaklao nekog mog, kasnije reci da je tu bio genocid i da mu je zao. Zaboli me briga hoce li ga on priznati. Bitno je da cu ja to pamtiti i da cu im vratiti u sljedecem ratu ako Bog da.
Sjedi, 1 zbog nepoznavanja osnova (h)istorije. Pa što bi morali izraelci priznavati ili poricati križarske ratove kad u njima nisu učestvovali.
Ali on se samo pocesao iza uha, nije eCe6 bio je ofsajd nije eCe6.
evo idola nasim lojavcima. isti Muradif iz Kaknja. :-)))
Srebrenica je jos veca prevara nego sto je stradanje Jevreja u II svijetskom ratu. Cak sta vise, musko stanovnistvo Srebrenice ja samodobilo ono sto je zasluzilo! Kako vam se svidja sloboda govora sada? Ili su muslimanski zivoti vazniji nego neciji drugi?
Mdaaaa, u pravu je covek, tih 6 miliona jevreja se verovatno krije negde i samo cekaju da on prizna holokaust, posle cega ce iskociti i rugati mu se. Zanimljivo bi bilo da sada Izrael pocne da porice krstaske pohode.Covek je velika budala...