Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..bice ovom idiotu ubrzo HELJP BAZNIJA kada izrael digne fantome
IR of Uran(ijum). :) I like that.
MARG MARG BE AMRIKA !!! MARG MARG BE ISRAIL !!! smrt Americi, smrt Izraelu !!!
biće i posrbice ako zakuha sa Amerima
ja se ispricavam. 23% BiH je uz tebe. xD
ZIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA...
E moj Ahmo valjda si pametniji od Sadama i Srba pa se ne uzdaš u Ruse. Radije ti kontaj kako Arapima objasniti da ćeš zakuhati cijeli Bliski Istok ako vas ko napadne..
E kad je u pravu kad je ruska ga.mad po ko zna koji put u svojoj glluposti opet nasjela zl.obnim amerikancima dok amerikanac siri svoje zl.o po svetu rus cuti jer je dobio dolare da broji.sad mogu vodkom da se naljevaju jos koje vreme bednici. A sta reci za Iran zelim da polome zube najzl.obnijom imperiju i najpodlijom imperiju ali ipak je to USAF,US NAVY i US ARMY kakav bre Iran i kad je taj isti Iran bez da bi mi njima ikad ista naoruzavo i obucavo islamske ter.oriste po bosni i kosovu pa se jim sada sprema sta su i sijali po svetu.SVe se vraca sve se placa Videcemo sta je plan buducnosti kako ce se stvari razvijati mi mozemo samo da sedimo i gledamo. Nadam se da se pobiju do zadnjeg i jedni i dr.ugi
BOSNA I HERCEGOVINA JE UZ TEBE !!! xD
Ahmede moj care, s jedne strane imaš Tuđmana (Bobana) a s druge ti je Milošević (Karadžić) pa ti ostaje samo da se uzdaš u se i u svoje kljuse.
E moj Ahmedinedžad, ako si išta mogao da naučiš od nas u Bosni, onda je to da nevjernicima ne možeš vjerovat. A Rusi su inače poznati po borbi protiv nuklearnog naoružanja, a dokaz je osvjedočeni \"borac protiv nuklearnog naoružanja\" - Hruščov.