Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Ahmadinedžad pošteno pobjedio u državi koja se ravna prema šerijatu. Da je bilo varanja onda bi prekršio zakone. Veselim se novim vjestima o protestima zbog njegovih govora. Dobiti će veći publicitet a onda će možda neki zapadnjaci početi razmišljati o njegovim riječima koje su, po meni, istinite. Zato uživa veliku popularnost u Iranskom narodu a popravio je i odnose sa Arapskim zemljama.
Hallo, bvana Obama... Maksuz seljam from Ahmeddjani..Ja pametno, inteligentno (Vidi moja chelo, dva centimetra visoko)... Ja sljusati moja Ajtolah i voditi narod na Iran u buducnost (1430 godina- sljedeca) Vi kasniti za nas u kuljtura, tehnoljogija, nauka i reljigija, a i istorija...Vi tek 2009 godina....Ko vas hebati na Zapad mi smo na Istok i to Bljizu Istok, a mozda i daljeki. Maksuz seljam i za prijatelji u Bosnia, zasebice vehabija familji.. Tekbir za masa Obama (TAKE BEER- na Ingleskom) i Alahu Ekber po naski.. Vas voljena AHMEDDJANI (Sta kazes, Ajtolah, jeli ovo lijepo srocheno..Moze da ide u stampa i na radio... Falja moj Ajtolajahu, moj gospodare..)
Nemate drugog posla nego vrIjedjat JEDNI DRUGE. Prihvatite se posla i knjige, bolje je.
Iran je zemlja bradatih majmuna. Sve ostalo je pricam ti pricu.
@cipro Tvoja podrska je mnogo bitna. Ne znam kako je bez nje dosad vodio drzavu.
Jedinica ili etalon za ljudsku glupost = 1 bosnjak
@Džihad Konju kad ti dođeš u Bosnu onda neka je baci. Majmune ako je baci na Srpsku nema ni muslimančića.
Moze gdje god, samo da nas sviju pobije... a pogotovo vas Wehabije...
Gdje ste smrdekistanci? Smrdi li se unaokolo? Dosadilo puštat bradurinu i smrdit po ulici i kupiti pare od Reisa rezervisane za Šehide, pa sad malo došli na forum? Zeznuto pisati po ovom Sa-Xu kad ste nepismeni, jel tako? Imal još šta primitivno da izvalite iz svojih smrdljivih usta?
Ahmadinezade ubrzaj to sa Nuklarakama...i molimte posalji jednu na Republiku srpsku da i njih izbrisemo sa mape kao Izrael,AKO BOGDA INSALAH
Tako je ;CARE; 100% si u pravu,samo tako nastavi imas i moju podrsku!!!! Zivjela ,REPUBLIKA SRPSKA\" sa Dodikom na celu.!!!!!