Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mongolo pop...si mu kari nuuu ne samo njemu nego svim feslijama
Covvijek nije bas sav svoj... ALI NIJE NISTA SLAGAO U VEZI IZRAELA> IZRAEL JEST RASISTICKA TVOREVINA. TACKA
Koja cionisticka propaganda, ovaj clanak. Nije problem sto svaki mjesec cionisticki rezim uz podrtsku pojedinih zapadnjackih rezima pokrene krvavi pohod gdje tek tako strada hiljade nevinih civila, uglavnom zena i djece, vec je problem, prijetnja i opasnost to sto se neko usudi kaze da je to zlocin. To vam se zove zapadnjacka demokratija, sloboda, pravda i istinoljubivost. Ne, hvala!
NE VOLIM JA OVOG CIKU AL JEDAN JE OD RIJETKIH KOJI GOVORE ISTINU on Chavez i onaj iz bolivije
Pripermaju ze zapadnjacki fasisti zajedno sa svojim cionistickim saveznicima za treci svjetski rat.
Erdogan u Davosu, Ahmadinedžad na UN-u. Svijet i dalje drzi zatvorene oci, u Holandiji nastoje istjerati sve ljude islamske vjeroispovjesti i oduzet im imovinu. Javni linc protiv pripadnika islamske vjeroispovjesti je sve veci i ociti u svijetu cak se i ne sakriva vec se uoblici kao borba protiv terorizma. Vrjeme je da i druge drzave polako prihvate stvarnost u kojoj zivimo i da se islamofobija i fasizam zaustave.
Sta li je novo rekao? Da je cionisticki rezim rasisticki i da provodi genocid zajedno sa svojim saucesnicima koji su napustili ovaj skup, ptice na grani znaju.
Ovaj covek je kreten!
Samo naprijed, da bar svi imaju ovako m*da.....
Eh da je ovakvih vise, barem iz islamskog svijeta ...
to Nedžade nemogu istinu da podnesu pa bježe iz dvorane