Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inšallah.
A i ti ravnjac taj Izrael ima dosta godina unazad...!!
Poslanik Muhammed je to najavio kao predznak Sudnjeg dana,sve dok ta govna cionisticka ne unistimo tako da ce svako drvo govoriti kako se iza njega grije jevrej!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svako tko poziva na uništavanje nekog drugog naroda je fašista. Kao i oni koji daju podršku takvim izjavama.
Uz tebe smo Nedžade
cuj ovog razuma....nemas pojma sta znaci insalah,ne laprdaj matere ti.....*** vas nedzad....od kad prijeti svijetu tj pojedincima,nikad nista nije ucinio.....*** i njega i vas u po pizdurine....
kao sad je svima stalo do palestine, možeš misliti. što je onda ni arapi prvo nisu htjeli priznati kad su mogli, kad je to cijelo područje bilo pod arapima? jadno je što se iran ovako bruka ovakvim izjavama, a boji se krenuti. pa nek krene više u rat ako je tako hrabar?ps. Za palestinsko pitanje su svi krivi, od britanaca pa do arapa, a palestinci su samo sredstvo prepucavanja zapada i arapa, nema tu neke ljubavi jer palestinci su drugim arapima niža vrsta, pleme nešto kao romi nama zato im i zabranjuju raditi u njihovim zemljama, libanonci da nema hezbollaha satrli bi ih, kamoli dali im da rade, evo toliko o tom pitanju,
Hitler je kriv za "Izrael", da ih nije protjerao nebi danas ni postojala ova takozvana drzava. Ili su ga Rusi trebali pustit do Palestine, pa da ih dokrajci. Smislili da im je Bog obecao drzavu, pa uhvatili priliku da okupiraju tudju drzavu i narod i naprave Izrael. Hitler, vrijeme je, ustaj iz groba!
ali sto uvjek muslimane ubijau.dace Bog da se unisti ta pogana zemlja taj pogani narod njih je hitler ubijo pa sad se oni na muslimanima izivljavaju smradovi.
dok u isto vrijeme podrzava rezim u siriji i dobrovoljce iz libanona protiv sirijskogh naroda. bas me interesuje kako to misli pretociti u djelo. recimo i da ima atomsku bombu pa i 100 njih i da ih sve posalje na izrael.misli da bi izrael na to odgovorio mirnim demonstracijama. ne vec bi i izrael poslao sve svoje atomske na iran i cicamica gotova prica. a sto je najzalosnije te bombe i radijacija bi ubile i palestince!!
Svaka čast Ahmedinedzadu kao predsjedniku !!! Čovjek je očuvao nezavisnost Irana što je u današnje vrijeme pravi mangupluk !! Ove " vehabije " koje pljuju po Iranu mu nisu ni do koljena !!
ahmedidedzal nikada nije niti 1 metak puko ka izrailju tako da je ovo samo demagogija prikazivanja kao sveopsti zastitnici muslimana a kad pogledamno istoriju oni su napadali osmanlijsku muslimansku zemlju,kao i danas muslimane sirije i tako dalje...
Narod koji za sebe tvrdi da je preživio genocid, priželjkuje drugom narodu genocid... Izgleda da su u vašem genocidu pogrešni ljudi izginuli. I da vas malo uputim: NE MOŽEŠ BITI VJERNIK I U ISTO VRIJEME DRUGOM ŽELITI SMRT. Pozivaš se na Boga, a priželjkuješ smrt miliona nedužne djece, žena i muškaraca koji pokušavaju da vode normalan život.
Hitler je bio jedan jako pametan čiko
Sudeci po tebi, i Karadzic je...
Zasto sudeci po meni? Hiter je ubijao zidove, homoseksualce, rome... Nije muslimane. I Hitlerove i karadziceva razmisljanja su potpuno razlicita. Hitlar je imao za cilj ocistiti svijet od zla a karadzicev cilj je bio zlo. Dvije razlicite stvari.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj isti onaj idiot iz S. Koreje, samo prdi i nikada ništa ne radi. Jak je na riječima, mora mu se priznati. Lajavac obični i ugnjetač naroda.
Izrael nikada nece nestati ! Zasto ? Zato sto imaju jaku potporu i jako su pametan narod,imaju jako naoruzanje i slozni su ! A vama koji pisete na klixu komentare protiv izraela porucujem da se nosite u 3 PM jer ste poput onih koji su zeljeli da uniste Bosnu i Hercegovinu bas kao sto vi zelite da unistavate neke druge drzave i poubijate njene stanovnike !
Antifa ti koji pusis foru misleci da taj narod vrijedi grdno se varas ! to je narod koji je proklet i koji je dobijao najvishe poslanika od boga to jest kako poslanika tako i dokaza medjutim sejtan ih je zaveo pa su otsali pored svih tih silnih dokaza toliki nevjernici da su samo bog zna koliko poslanika i vjerovjesnika ubili, medjutim nije na tebi da ih branis ovdje niti da ih neko zali ! na nama je da budemo ubijedjeni da ce istina sigurno pobijediti a laz utrijeta ! znaj da ako ostanes pri svojoj ideologiji bices kao i oni u dzehenemskoj vatri ljutojj !!!
@ponizni rod Majmune jedan, pričaš o životima nevine djece i žena. A vala i velikog broja muškaraca koji hoće da normalno žive, i koje boli k***c za ratove i religiju. I ti pozivaš na ubijanje nevinih ljudi, a neki si vjernik? I to za Ramazan? Znači za Ramazan ne smiješ pogledati žensko u suknjici, ali zato smiješ maštati o smrti nekoliko miliona nedužnih žena i djece?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pas koji laje ne grize.
istina
bila bi to odlicna stvar...
Ako Bog da
na cijoj je strani bio Bog u BiH?
Na strani Muslimana bio i ostao :-)). Pozz.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sravni govna sa zemljom.