Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ratove - arapsko proljeće u arapskim državama su organizovali,planirali i finansirali CIA i njen brat MOSAD( to je ustvari ista služba samo dva ogranka).
Bravo Dzalili ! Dvije konkretne izjave ! Pravi odgovor na smrdlijivu USA/EU politiku !
U nasoj lijepoj Bosni nema vise rokera,narodnjaka,metalaca. Nema ni glumaca,slikara,umjetnika raznih profila. Otisao je svako ko valja. Zato danas u Bosni imamo islamske sektase : rafidije,vehabije,siije,selefije,tuhafije i svu ostalu silnu mraku koja se naselila uz pomoc SDA i IZ !! Koji zele da nam nasu prelijepu zemlju pretvore u Libanon,Siriju,Palestinu,gdje ce sektasi jedni drugima poturati auto bombe a u svom dvoristu svojim zenama lomiti noge i rezati klitorise !
hahaha ja k-r-e-t-e-n-a ovdje uvjek isti, ampak izraelsko r-e-t-a-r-d-i-r-a-n-o g-o-v-n-o i ostali m--a--l--o--u--m--n--i--c--i .
jedini i pravi presjednik koji razmišlja razumom, a ostali pretežno razgovaraju pomoću sile i svog nauružanja.... zlo nikad nije pobjedilo dobro pa neće ni ovaj put...sad će alepo u siriji zamjeniti staljingrad. jer i tu će ze zaustaviti fašizam....istorija se ponavlja.
Jah, zaboravih dodati da je ovaj idol svih rafidija i bosnja bez pameti ahmedinedzad inace jevrej koji se prihvatio siizma. Ne znase sta je gore.
Gdje nestadose silne izjave kako ce izrael pozaliti sto je granatirao siriju. Otkad vam govorim da su Iran,Izrael i USA isti tabor ujedinjen u borbi protiv muslimana, sunita naravno jer siti nisu od ove vjere. Ne kontam samo kako neko moze nasjesti na propagandu da su suniti placenici amerike kad na toliko frontova suniti istovremeno ratuju i protiv amerike i izraela i sija. A protiv koga to sije ratuju? Pa samo protiv sunita zar ne vidite?Haj sad umnozene rafidije dislike koliko god mozete. Istina je ponekad mozda spora ali uvijek dolazi.
KO JE OVAJ RUDAR NA SLICI ???
KO JE OVAJ RZDAR NA SLICI???
p.i.č.k.i.c.e. j.e.b.at. će ti amerikanci islamsko-terorističku m.aj.k.u. u po brašnjave p.i.č.k.e.
j.e.b.e.m. li ti n.a.n.u tursku u po islamskog š.u.p.k.a.
Siitske prdonje, vidjeli da gube rat protiv Sunita pa su sad odjednom za slobodne izbore ... naravno. podrazumijeva se da ce Sije brojati glasove !