Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 svj. rat je počeo prije 10 godina i 13 dana, tačnije: 11.09.2001. kada je amerika sama sebe napala da bi ratovala po svijetu.
Udri, udri...samoj tako Nedžade, dosta je marve imperijalističke bilo !!!
Gugi !! Bravo za komentar.
e moj ahmo...ne znas ti s kakvim zvijerima imas posla. nek vam je, a i nama, dragi Bog na pomoci.
ahmo je moguci MAHDI...salje covjek vec 13 posiljku pomoci somaliji,svakog petka po jednu posiljku hrane od 40 tona.a niko da spomene od medija da je jos u ujedinjenim narodima govorio i pomoci narodu japana,susi u somaliji,i da sto vise un mora pomagati siromasnima u somaliji kao i pakistanu,narodu koga su zadesile poplave.jos jednom svaka mu cast na humanosti kao i na hrabrosti.Bog pomaze ovakve ljude velikom dozom mudrosti i inteligencije,koja ga stiti..
slazem se sa Iranom ali nije problem NATO vece arapske izdajice kao sto je Saudijska arabija i te male drzavice oko nje,
j.e.b.e vas Ahmo žestoko ha ?
Video: Al Jazeera\'s Nir Rosen on the Syrian uprising - http://english.aljazeera.net/video/middleeast/2011/09/2011923104514823977.html?utm_content=automateplus&utm_campaign=Trial6&utm_source=SocialFlow&utm_term=tweets&utm_medium=MasterAccount
Ocigledno je dda ovaj rudar iranski narod vodi na klaonicu ILUMINATA ciji je on sluga,
uzaludan posao, to je isto kao kad bi pozvao Srbe da umjesto što su genocidaši, siledžije, palikuće i huligani budu civilizovan, kulturan i tolerantan narod...nemoguće !
sto se nisi molio od 1992-1995? vidim bas kako su \"molitve\" uspjele
Najjaci su mi ovi sto misle da ovaj predsjednik misli ozbiljno, pa i on je sa njima u dogovoru d e b i l i ccc
samo cackaj mecku pod plecku i uskoro ce te pregaziti cizma demokratije
što osta od života, ja bih dao za Ljiljanu
MOLIMO SE SVI ZA MIR