Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA TURCINA UPALA TI KUR*CINA
Izrael-Iran...1 sigurna dojava
odbrojani su im dani,zbrisace ih Izrael do kraja 2009 shalom
Za ddddd: Maloumnice jadni, idi leci se!!!! Kada se budu oni budu zakacilli za zidove, Izraela vise nece biti. Za Fraza: Naravno da je g-din Ahmadinedzad veliki mudrac i vodja... Inace sije (Iran) nisu ti koji treba da mole za pregovore, oni su ti koji polako ali sigurno odlucuju o svojoj sudbini. Respect za Iran!!!
upravu si skroz! Eto recimo primjer gvantanamo! Ko zna sta se tamo desava i sta rade!
Nije ovaj Ahmedinedžad baš ni blesav toliko, na kraju će novinarku pustiti Amerika pozdravi taj potez . Otopljavanje odnosa pregovori blablablabla.
IDIOTI i IDIOT valjda ce se zakacaiti sa IZRAELOM da ih ovi jednom spuste na zemlju ..
Sta sad, njena prava ce biti zasticena tako sto ce joj cupati nokte hirurskim, a ne obicnim klijestima i sto ce je u zatvoru silovati strazari - jedan po jedan a ne u grupama, kako se to inace desava zatvorenim zenama za koje nije intervenisao predsjednik licno? Zastita ljudskih prava, o kako ste naivni. Kada te drzava zarobi, moze da ti radi sta hoce, bez ikakve odgovornosti prema bilo kome. Ljudska prava prestaju tamo gdje pocinje drzavni interes.
ubiti je treba odmah,