Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix možeš li pogledati u šolju i vidjeti hoćul dobiti na Lotu , jer vidim znaš unaprijed stvari?
Izgleda zna klix bolje od Putina kakva mu je korist od Afrike😂😂
Da ti pravo kazem svi znaju bolje od Putina. Pitanje kakve su njegove kognitivne sposobnosti. Veca je biljka od bidena.
Ako je išta rat u Ukrajini objelodanio to je onda da Putin nije nikakav strateg.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Afrikanci su 200 godina trpili Belgijska, Francuska, Engleska pljačkanja i sakaćenja. Procitajte malo o Belgijskom.kralju Leopoldu i tome dasve do 1960 su u zološkom vrtu u Belgiji drzali.male.crnce. Da je kralj Belgije napravio najveći genocid, masovna ubistva i mučenja u Maroku i Alziru, Maliju... Pobuna protiv izgradnje gasovoda za EU i daljnje pljačke Afrike
Francuzi se bunenjer će Niger sad pljačkati Rusi umjesto njih. Francizi su zadnjih 200 godona izvrsili najveće genocidne pokolje nad Africkim.narodima. Ne treba očekivati da su Rusi bolji od njih ali Francusku pogan i Belgijske zločine u Africi ni Hitlerov SS nije mogao.nadmašiti
Izmuzli su Afriku od kako su je otkrili. Hvatali ljude kao životinje da budu roblje, pljačkali i otimali stoljećima, testirali lijekove na tim ljudima i svakojako drugo zlo. Šta se očekivali sad?
Afrika to je moj bit, Afriku voli cili svit!
Zasto Nato ne intervenise u Ukrajini...zastoooo....kad su razbucali...irak...libiju...ex Yu...Srbiju...Bosnu(stop BL)...ako je Rusija takva kakvom govore kao i njen lider...zastooo...
Zato što ne žele riskirati nuklearni rat sa Rusijom. Ima li neko teže pitanje?
Klix hladno podržava kolonijalizam, odnosno neokolonijalizam, svašta
Nakon što su izdali Gadafija koji je bio brana za islamiste, migrante... Zarađivali preko njega milijarde.... ko se pametan u Africi može pouzdati u Francusku, Englesku... Tada je izgubljeno. Rusija i Kina samo ispunjavaju prazan prostor.
Nazdravlja on moj quratc!🇺🇦
https://twitter.com/jcokechukwu/status/1688476271926235136?t=AGi5432RVe3fHmYDwlt3ew&s=19
Zapad je doveo svijet do tacke usijanja zbog njihovog ponasanja.U proslosti,a moze se reci i sadasnjosti oni su pljackali Afriku i Aziju.Sve st posjeduju to je zahvaljujuci kolonijama koje su drzali i pljackali.Nigerija jedna od zemalja koja u velikoj kolicini izvozi naftu,a narod za hljeba nema.
Novinar na bobama...cuj naslova
Rokaj samo rokaj
Ko hoće sa Rusima nek ide sa Rusima. Ko neće neka ih Rusi ostave na miru. Samo što je potrebno izvršit vojni udar da bi neko htio sa njima.
Nisam za Putina ali mi je drago sto je pomrsio planove zapadu u Africi.
Suština - "Putin je rekao kao će besplatno isporučiti 25 do 50 hiljada tona žitarica svakoj od šest afričkih nacija u naredna tri do četiri mjeseca. Ta količina je manja od 725.000 tona koje je Svjetski program za hranu UN-a isporučio u nekoliko siromašnih zemalja Afrike i drugih, a sve pod ugovorom o žitu". Zauzvrat će im utrapit Wagner i ovladat rudnicima.