Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pas koji laje..... covjek samo laje nista konkretno ne radi, donese neke zabrane, sud mu ih ospori i sl. Na medjunarodnom planu ga nema nigdje, S.Koreja mu prijeti, Iran mu se smije, kompletqn UN ga ismije zbog odluke o Jerusalemu, Turska se pajdasi sa Rusijom. Pa i nasmijani Obama je u njegovo doba vodio dva rata.
ti cini se nisi pratio sta je tramp obecao?...amerika pre svega...on zaposljeva amerikance i dize im standard....klinton i obama su unistili ameriku...pa njima vozovi idu brzinom kao u bih....unistili citave gradove jer su industriju otjerali...a tramp naredio da se krajzler vrati iz meksika u ameriku...i vratio se....odmah 60 000 zaposlenih radnika.....tako se vodi drzava...a ne brinuti brige svjetskih vukojebina...
https://hiddenlolcdn.com/i/214184.png Ali sto je najgore, i mi granicimo sa "shithole" Sverige.
https://hiddenlolcdn.com/i/214077.jpg
Osoba poput Trump-a, nikada nije treba doci na tako vaznu poziciju.To je ozbiljna institucija i tu se ne govori ono sto se misli. USA i EU su decenijama mukotrpno gradile blagostanje za svoje stanovnistvo,dok su zemlje treceg svjeta(Africa, Arapske zemlje, Meksiko, Pakistan) nekontrolisano i ne planski imale ogroman prirastaj stanovnistva.Sada te zemlje salju to svoje stanovnistvo prema bogatim zemljama. Ne vidim sta je tu rasizam ako neko kaze istinu?
E ovdje cemo mi uci ne treba ni upitnik..
Bas je reko "vukojebina"? Ono bas tako?
Trumpa nezna covjek ni u sta bi ga svrstao.Ili je dementan ili je opicen a kod ovih naradzastih genetski su bili uvijek protiv drugih i drugacijih.
dobro je pa nisam ganjo karijeru diplomatsku, međunarodnu .. ne bih odolio da udarim ovog klovna
odusevljava me tramp sve vise...otvoreno kaze ono sto misli...dovoljno je mocan da to moze ali ne glumi glumca....
A ko kaze da ih je vrijedjao, predstavnik demokrata hahahah
Pa potom,, ovdje su svi Donald Trampici
Veli “vukojebine”? Tu su “plave lagune” u poređenju s našim “vukojebinama”.
po statistici 70% africkih zemalja bolje zivi od bih...
@xyzq ...ne lupaj...samo desetak zemalja u africi ima problema sa vodom...jaro...velika je afrika..ogromna....prebogata...znas kako je prosle godine neki ambasador iz afrike provalio hrvate...kad su ga odveli u split da se pohvale on rekao...ovo ko kod nas na selu....samo ima more...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
a kako se kaže "vukojebina" na engleskom?
fakingvolf....:)
gangbangpack
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
tramp je rekao...vukojebine....ne vidim gdje je pogresio???
@ElektricneGusle ..i australskog i velskog i skockog i irskog....:)
@abebebikila ....vlasicki aerodrom?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)