Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda dođe u Njemačku taj Afganistanac i počne se ponašati i tražiti neki šerijat u Minhenu.
Žao mi dijece jer oni nisu krivi zato što su im roditelji neodgovorni. Ne može sebe da hrani a reda djecu. Neki dan pokazuju izbjeglice u Istanbulu žive 8 godina u nekoj šupi. Četvero dijece zaredo, najstarije 10 godina. Znači prosiš i praviš dijecu. Sve kastrirat. Da kinez nije uveo zakon on 1 djetetu, dan danas bi bili bijeda
Đe su sad demokrate iz svijeta koji ugoscavaju odjednom talibane kao neke pregovarace i koje naoruzavaju da bolje paradiraju dok im podanici prodaju djecu?
To je pretpostavljam po šerijatu, mislim, prodavati decu?
Pakao na Zemlji, jako mi je zao tih ljudi...
Kakva propaganda. Bolje bi bilo da ste analizirali totalni slom vladinih snaga neko povlačenja Amerike. Da im je bilo dobro ne bi pala vlada ko kula od karata već bi se narod borio protiv Talibana.
Lijepi Sudnji dan i Božija pravda!
ista ona božija pravda koja svakodnevno ubija djecu najvecim boleštinama a raznorazni zlotvori doživljavaju bogatu starost? Ista bozija pravda koja trese i plavi uglavnom siromasne drzave? Sačuvaj me rata i božije pravde. Da je ta božija pravda tako pravedna ova djeca u avganistanu bi danas igrali fife i lastike a ne bi im se organi prodavali i curice udavale za dede
nije mi jasno kad ih ima nekoliko miliona sto ne dignu revoluciju ,pa humanije je poginuti od metka nego umrijeti od gladi
Boze dragi kud sve ovo ide, neki dan 5-6 talibana odletjeli u norvesku, privatni avion, sve im plaćeno! To nije bila mala cifra, za taj luksuz! A ovamo dijeca umiru i ljudi organe prodaju! Ma neka sve ide u pm.
Američka propaganda, da svijet vidi kako je kad se Amerika "povuče". Kao i u Bosni, Zapad je svojom kolonijalnom politikom uništio brojne narode, a sad glumi spasioca. Afganistan jeste siromašna zemlja, ali zanimljivo je da o stanju tamo imamo samo izvještaje zapadnih medija. Nijedne nezavisne reportaže. Prema zapadnim izvještajima trebali su svi da pomru u Afganistanu do sad.
Pa eto idi ti u Kabul pa nam javljaj kako je
Sto ste niste borili nego lako sve prepustili tallibanima
Bože sačuvaj.
kako pojedinci uživaju pisat komentare na ovo.kako neko ima srca i duše.a kažu da vjeruju u Boga.Nedo bog ni životinjama ovako.Narode,urazumiti se.loša vremena se nadvila i ako ovako se nastavi bit će još gore.nije ni malo fino ovakve komentare stavljati bez obzira o kome se radi.
Meni nije jasno ovo kada je počela prodaja organa prije talibbbana ili nakon njihovog dolaska: "Otkako su talibbbani došli na vlast, suzbili su transplantacije organa, ..."
Ovo je ono zadnje... Nemam pojma.. zamisli bubreg ti prodaju za 1.100 funti....ne da je strasno nego horor...HOROR
tuga do boga.