Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel po tebi ok kad se neko npr. zeni i ako se kojim slucajem cuje muzika,a ovi sa slike samo na osnovu toga,dodju i pobiju narod na svadbi,ili kad napadaju skole u kojima su djeca unutra,samo radi toga sto su zenska djeca,ili kad projekte npr. poput mostova koji se izgrade u koje se uloze milioni da bi narodu bilo lakse,jednostavno dan posle otvaranja dignu u zrak,samo radi toga sto je investitor zapadne zemlje,uostalom sta mislis ko je najveci poslodavac ovde?osim fabrike coca cole ovde nista drugo se ne proizvodi,tako da hiljadama afgana rade i prehranjuju porodice upravo radeci za strane trupe,dodaj tome i oko 300hiljada afg vojske i policije koja u prosjeku ima 200 $ mjesecno pa pomnozi,a sve te pare zapadne zemlje daju
s sta fali ako je poginulo i pedesetak Muslimana, svi ce dobiti najbolja mjesta u Dzennetu a ona 3 cafira ce naravno u dzehennem! blago njima, zaradise Dzenneta u sekunidi!
\"Nadam se da nema nevinih zrtava... \" nije, povaljao je samo pola sela svojih muslimana, pa valjda si procitao cijeli tekst ... i onda se muslimani zale kako im zivoti premalo vrijede!
Vidim da ti znas sta se tamo desava...pa hajde ratnice prosvijetli nas da ne zivimo u tmini dezinformacija. Zar je grijeh mrziti zlo!?
@posmatrac nemas ti pojma sta se vamo desava,pricas neke gluposti vidim da si zadojen mrznjom,ne valja ti to nikako
Sada ce odgovor na americki nacin...jedna BESPILOTNA u gusto naseljeno podrucje i rezultat ce biti 1:1. Operacija ce se smatrati bezuspjesnom ako ne strada min 15 djece starosne dobi od 0 do 5 godina. Tako to rade vjesnici demokratije i postivaoci Zenevske konvencije.
Ovo mi smrdi na minus tri NATO vojnika...Talibani, talibani...majka vas rodila, vi cete srusiti NATO. Nadam se da nema nevinih zrtava, jer to nije ciljana praxa talibana, u odnosu na njihove neprijatelje amere i njihove pudlice koji su spremni zrtvovati 20-oro djece, 8 zena, 7 muskaraca civila da bi likvidirali jednog neprijatelja.