Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.independent.co.uk/voices/the-panama-papers-could-hand-bernie-sanders-the-keys-to-the-white-house-a6969481.html Isti članak samo preveden, je li vi išta raditi pametnu u redakciji Klix-a?
pametno*
Pa sta si mislio da su ovi na klixu u stanju sami ovo napisat, oni jedino znaju sliku zalijepit i dvije recenice maksimalno napisat sve ostalo znaj da je prepisano.. al sta ces kad im je konkurencija nula, da postoji neki drugi portal ne bi vise nikad usao na klix
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
idemo Bernie!!!!
barnie - cifut hilery - kurva trump - trump bakir - izetbegovic
radeljas bi bio dobar u bijeloj kuci, a? priznajte.
Ah joj usta ko u Hanke Paldum xD
ja bih to pravo volio da se desi ali ove klintonovce nista ne sprijeci. veca je to sila... ali opet kao sto @lijepi huso ! rece - Hajmo Bernie, hajmo lafac!!!
Kada se dobar covjek nadje u drustvu zle vjestice :-) Nije lako Berniju, ali nadajmo se da ce izgurati do kraja da jednom u zivotu i americki narod dobije svog predsjednika.
ne volim je jer otvoreno gazi Palestinu,a veliča Izrael!!
@normala99 covjek u kampanji i ne spominje vanjsku politiku. Jos fino kaze kako imamo da vodimo ratove a nemamo pare da djeci u Flintu obezbjedimo vodu koja ih nece trovati olovom
http://www.cnn.com/2016/03/18/politics/bernie-sanders-aipac-speaking/ AIPAC je Izraelski lobi u Americkom kongresu i senatu, i on odbio da ucestvuje na njihovoj konferenciji, a svi ostali su dosli i Trump i Cruz ....a i Hill ary !
DONALD TRUMP 2016.
Kada Berni pobjedi u Bosni ce mali fasisti i nacionalisti listom kroz prozore izbacivati slike svojih oceva nacije i na sva usta govoriti nismo mi bili za SDA/Sds/hdz mi smo uvijek bili komunisti. Joj bice svega kad osjete Bernija.
akoBogda!! ova Hillary je pravo smeće i lažov!!
@lik5 ispade u americi ima 200 miliona cetnika. Popusti malo sa tim fasistickim komentarima