Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako to da bratski muslimanski Kuvajt nije im dao drzavljanstvo nego su otisli na "prljavi i pokvareni zapad" po isto nemoguce pa zar to nisu braca muslimani :):):)
pu jebem ti zapad.pa ovaj će još i zaraditi na ovome idiotu koji ubija .
interesantno baš nekako scenografski isto na svakom snimku - svi zarobljenici nose narandžasta odijela, a u pozadini nepregledna pustinja do horizonta.
Ne kontam zasto je to interesantno, s obzirom da su sluzbene zatvorenicke uniforme kod ISIL-a narandjaste boje, a i bore se uglavnom po pustinjama. Vjerovatno je mjesto predvidjeno za egzekucije, a u sred pustinje je da bi mu se teze odredila lokacija.