Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po meni to lici na pokusaja ubistva u Nici u Francuskoj kad je jedan vozac namjerno ulazio u guzvi s kamijonom
bolje da ga tamo zatvore da nikad ne izadje, nego da se u BiH vrati pa da ovdje ponavlja isto.
Bit ce mi bolje u zatvoru u Nemackoj nego nama svima u Bejha koji radimo za sitnis
zamrznuto od 20. 12. 2018. godine, upravo izvađeno iz škrinje i stavljeno u pećnicu. ali ko nam je to bio upravo sad gladan i kome treba podgrijano jelo? nekome ko bi da minorizira (odgovornost za) migrantsko orgijanje po gradovima bh pa do razbijanja lobanje štangom lokalnom sedamnaestogodišnjaku?
Sve treba na goli otok
Moš mislit u Njemačkoj se za ovo ide na robiju! Da je u Bosni ovo uradio sudilo bi mu se najmanje 5 godina a kad ljudi zaborave dobio bi 10 godina, odležo 4 i slobodan ko ptica.
@DrynskiLed Objektivno najveća prijetnja za planetu i civilizaciju si ti i tebi slični ( DoDick). Takve kao ti treba izolovat i ignorisat i rješen problem. Vama je uzor Kačavenda a svi znamo za šta je on sinonim.....
Kad ce Efendic biti optuzen za ubistvo?
dozivotna
To su ove nove Bosnje koje su se docepale civilizacije 1995 a prije toga su piskili i kakili u septickim jamama gore po brdima — sram te bilo, hebao ti i isus i allah mater seljacino jedna prokleta
Musliman pokosio ljude, a nije proglasen teroristom, ne poklapa se bas sa teorijom dezurnih budala koji kmece kada se neko ko ovo uradi iz vjersko-ideoloskih razloga proglasi teroristom.
Prije ce nas Balkance izbaciti nego migrante
tipicna bolesnjacka dzamijska izdrkotina. Treba zabraniti islam da bi covjecanstvo moglo da zivi u miru
@akademskigradjanin3 pređi na islam, spasi se
E moj Adnane , jadna ti majka ostade.I Jadne majke poginulih.
Ovaj je j... ježa u leđa