Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EXKLUZIVNO: Xavi i Iniesta su poslije tekme viđeni u policijskoj stanici u Milanu, a nezvanično se doznaje da su išli prijaviti nestanak Messija koji je posljednji put viđen na stadionu San Siro za vrijeme intoniranja himne lige prvaka.
Ha ha. Šojiću sve smo preveli osim padeža.
Pa GENOCIDASI SRBI su glavni mafijasi i organizatori ovih kladionca, i svog kriminala , to bar svak zna ! Najveci kriminalci i mafijasi na svijetu tu srbi genocidasi, Nikola Karabatic im je simbol !
http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta
Bio god "bratski narod singapurtjani" :)
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
kako idu ta namjestanja znal ko ?
ko ne skace ni slovenec ale ale.
Ima nas svugdje fala bogu po €uropi ,evo mi u Kölnu smo glavni tamo jedan Sport klub- Kladionice na vecim utakmicama Bundest lige okrece milionske sume novca imamo love mozemo sad kupiti pola Bosne...!
Pa GENOCIDASI SRBI su glavni mafijasi i organizatori ovih kladionca, i svog kriminala , to bar svak zna ! Najveci kriminalci i mafijasi na svijetu tu srbi genocidasi, Nikola Karabatic im je simbol !
Po čemu si ti zaključila da je musliman? Možda je ateista!? A da li je Bošnjak to ne znamo, možda se izjašnjava tako i onda je bošnjačka nacionalna manjina u Sloveniji, a možda se izjašnjava kao Slovenac. U svakom slučaju je kriminalac.
Čuj Asmir Suljić namještao tekme u Italiji :) Suljiću vrati se na pripreme štaćeš po Italiji :)
nije bošnjak nego musliman
...poliži jaja svim singapurcima!
OD DUNAVA DO PRESEVA, I OD DRINE DO TIMOKA TO JE ZEMLJA BEOGRADSKOG PASALUKA