Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj vise vrijedni nego 7 korpus
Bravo sine, sad nam pomozi. Hoće da Bosne nema, a ima je Boga mi
samo lijevo, samo SDP, građansku državu ne moze napraviti SDA , samo SDP !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Malo nas ima, ali smo dobro rasporodjeni..🇧🇦🇩🇪
To siiiiineeeee !!!!
Samo kod Srba nijednog "socijaldemokratu" ne možeš naći a da nije nacionalista i to nacionalizam koji često prelazi u šovinizam. Kod njih nema razlike u tom pogledu, kada je politika i političari u pitanju.
Uloga Juratovića kao i ovog Adisa Ahmetovića je tako velika da ih 99% zastupnika u Bundestagu boli ona stvar za zapadni balkan, a više od pola ih i ne zna gdje se nalazi zap balkan... Ovo je uređena zemlja i ovdje u Njemačkoj boli ona stvar tko si koje vjere i odakle si bitan je samo Euro, kako zaraditi više i stvoriti više, pa onda gdje to šta si zaradio potrošiti...
Ne budite naivni....taj je veci svabo od pravog svabe....
Čestitke gosp Adise Ahmetoviću.
Adise care nas, dobro nam dosao i svako nam dobro sa Njemackom donio !
Balkanu samo moze atomska bomba pomoci. Drugacje se ta pogana ljudska rasa nemoze iskorjeniti.
Ispravno i pogrešno - da smo na Balkanu imali nekoga bar da vjerodostojno priprijeti atomskom, makar bio i šupljak, rašćišćeno bi ovo bilo davno. Al' ko bi rek'o da od silnog nacionalizma ne ostane dovoljno moždanih ćelija za nuklearnu fiziku.
Imperija uzvraca udarac. Pljackasi, nazad u maline.
MašAllah
Nista bez dijaspore moraju nas izvlacit iz svega a mi i dalje cemo na kaficu kao da nas nista neinteresuje
Hvala Bogu pa imamo skolovanu dijasporu,jedini garant buducnosti BIH
Hahaha... pogledaj na sta nam lice gradovi? Poluprazni, a za 30g ce biti totalno prazni. Sve ono sto su napravili nasi preci ce da propadne. Zasto,? Jer mladi Bosanci jedino znaju za vizu molit i bjezat u najrazvijenije zemlje svijeta kako bi "postigli" nesto u zivotu.
Jel legitimni povjerenik il nije, ako nije ja ga ne priznajem, il da sacekam sta ce Milanovic kazat?
Adis vise vrijedi, nego svi politicari na vlasti u Sarajevu.
Čestitam Ahmetoviću! Kako bi naš narod rekao "Pamet u glavu Adise"!
Napokon jneko ko od malena prati situaciju u BiH...