Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
genocidaši.........volim što imate neizmjeren strah od braće.......
zato trazimo od amera da pohapse islamske teroriste u bosni i odvedu u gvantanamo.....a ako i ispadne iz aviona u okean nije steta :))))
o kako ste vi genocidaši hrabri,,,,nemate vi muda ni zašta,,4 armija u evropi,,6 u svijetu a popušili u svim ratovima od 92,,,,,,,,,izađi čobane na brdo,,vedro je da vidiš kako je veliko i lijepo Sarajevo......
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
svaki drugi se zove abu hamza...
Pa eto... Ima još: Abu Omer Keskin, Abu Tuzlak, Abu Gentleman1.....
treba malo kreativnosti ba :) a ne ono rode ti se blizanci pa obojici das isto ime npr. karamarko... i kad kazes karamarko donesi pivo ono ti donesu dva piva...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"TURČINE" brate, gdje majke ti, nedostaješ mi - DA IM SPRAŠIŠ KOJU PAMETNU OVDJE :)
Nemam nista protiv brace ko nece sa njima ne mora nikog ne sile da bude u njihovim redovima a razlog je kad vidim cetnike svake godina na ravnoj gori pa niko nista sto pa neka i njih.
HOMS U RUKAMA VLADE SIRIJE
Fini neki covjek A on koliko ih je ubio to bog zna a place za slovene ehehe Sejtan te ugostio na najvecu muku Pazi ti svoje arape
Mi smo muslimani jebali te slaveni
E drustvo evo jedan kolega ( inace eliminator islamista dobar momak ) kaze da vam napisem sledece : Da zna Bula kakva je slanina , nikad nebi posla za Turčina. Kzae da vas voli i prodaje 1000 kvadratnih metara zemlje u Srebrenici malo jeftinije jer je sa kostima , bez kostiju je skuplja kaze :))))
Abu Maza :)
Pa ko normalan ne bi pomislio da ovi abu hamze i ostali ko ninđe pokriveni,bradati i ostali koji se oblace ko da su sad iz pecine izašli.Govorim generalno o islamistima,cetnicima,ustasama.Dajte ba majice,pantole,jakne za stoju da se obuces i da normalno izgledaš.Sve su ovo neciji propagandisti i placenici.Dokle vise!!!
Je li i ovaj bio ponos ABiH kao pripadnik,,EL MUDZAHEDINA"? Pa mogao je malo i da opise zlocine ABiH nad Srpskim civilima!!!
Ma vi mozete meni da delite ,,dislike"na komentar ali glave oseceni Blagoja Blagojevića, Brana Đurića i Nenada Petkovića,vojnika VRS su obisle svet.
Pa ovaj kada vec prica o ubijanju Muslimana u BiH,sto ne pusti i neku suzu na racun Srba??? Posto se zna a ima i obimna dokumentacija o zarobljavanju 60 Srba i njihovom klanju tj. odsecanju glava u Gostoviću, 12 kilometara od Zavidovića. Pa mogao si i da iznajmis video kasetu u domu kulture u Zavidovicima i da se uveris i sam!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ufff što me glava handri
vi i ne postojite čak i genocidašu ti potpisuješ malim slovima nepostojeći genocidaški spomenar,,,u Evropsku uniju idete kao Bosanac i Hercegovac sa putovnicom dostojnom jednoj evropskoj zemlji,,,,,,,,,hahahahaha,,,,,,,,,,,što bi Đura rekao,,,,Grohotom se smijem""""
Vidi mu se na faci da je dobrica 0.0
ko čosić.
Klix, preimenuj se u velikibosnjak.ba ili islam.ba. Clanci su vam postali katastrofa, takva jedna propaganda da je to STRASNO! A narod k'o najvece ovce, lozi se, pa je TOP komentar opet "Genocidasi".
idu izbori treba se dobro prodati a kliks traži kupca
što da možd nisu......
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milan Lukic je znao kako sa teroristima :))) Goreeeeeeeeee :)))))
"Britanski imam Abu Hamza al-Masri, rođen kao Mustafa Kamel Mustafa, zaplakao je u sudnici u New Yorku govoreći o masovnim ubijanjima muslimana '90-tih godina u Bosni i Hercegovini" "u Engleskoj je osuđen za poticanje terorizma i posjedovanje inkriminirajućih propagandnih materijala." haha, a jeste nisko pali. U sudnici zaplakao osudjeni terorist, haha. A ovaj se portal pravo islamizirao, i to u onom smjeru gdje ne bi trebao, mozda i vi zavrsite u Guantanamu haha. :D A djubradi jedna dvolicna, sto nikad ne napisete o zlocinima muslimana. kako u BiH tako i u svijetu? Sto recimo ni a ne napisete o muslimanskim teroristima sto po Nigeriji otimaju djevojcice pa ih prodaju?
U Nigeriji nisu znali da mlade Mosnjakinke idu dobrovoljno inace nebi djecu otimali vec pozvali mlade Mosnjakinje . Odziv bi bio vrhunski :)))
šmrrccccccc šmrcccc kmeeeeeeeeeee kimeeekkk kmeeeeeeeeeeeeee
kmeeee kmeeeeeee...!!!