Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvor informacije (estonski ministar) kaže sljedeče: "U razgovoru sa ljekarkom (Olga ili tako nešto) na terenu, je dobio od nje informnaciju da su upucavani istim oružjem i demonstranti i policija." Nigdje ni on ni ona NE KAŽU ko je ta "treća" strana. Iz ovog dodaka u tekstu (".. i da ih nije angažirao svrgnuti predsjednik Viktor Janukovič, već vođe "Majdana". ) bi se moglo veoma pouzdano pretpostaviti ko je ta "treća" strana...
Mislim da sam pogledao na yu tube bar jedno 20 snimaka bas kako specijalna jedinica Berkurt puca po demonstrantima,opremljeni sa snajjperima svaki drugi specijalac. Ma bolje ne vjerovat svojim ocima,ha ha ha hebe ih sto skoro svaki covjek ima pistup internetu,.....
"Spoljna sila", da nisu oni specijalci iz Kambodže ili možda sa Madagaskara.
Hm, sada ovo već liči na kontranapad.. na propagandu, odgovaraju propagandom.. a istina je vjerovatno negdje između..
...ko i obično...10-ak profesionalaca može sve zakuhati...tako je juka uletio na stup 92-e, da zakuha i zatvori izlazni kanal...kad ga je alija naljutio, javno je to rekao na press-konferenciji...nakon 2 godine je ubijen.
istina i jeste uvijek u sredini bila,samo sto se nas narod voli drzati za krajeve
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma jah bolan, nije u kamionima oruzje nego banane itd.
... i "banana" se sjećam...prekopavali su mi tadašnju ladaru svakih 500 metara :)...rusko auto, valjda kontali da je vozač kakav oficir :)))
Oh sve se nema a Lada se vozila :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)